perjantai 19. helmikuuta 2016

Bloggajailta Dotsilla

Turkuun avattiin viime syksynä Dotsin myymälä, jonka ohi olen kävellyt monta kertaa, mutta jotenkin en ollut ikinä uskaltautunut sisään asti. Eilen Dots oli kuitenkin kutsunut bloggaajia tutustumaan ja onneksi tuli itsekin lähdettyä paikalle - kyseessä on nimittäin yksi kauneimmista liikkeistä, joissa olen ikinä käynyt!

 photo DSC_6620_zpsnn6ct2hp.jpg

Dotsilla on valikoimassaan kaikkea kaunista niin vaatteista ja koruista erilaisiin sisustustavaroihin ja herkkuihinkin! Tässä liikkeessä kaikki on kyllä aseteltu esille aivan älyttömän nätisti ja inspiroivasti. Ja tila on itsessään ehkä yksi makeimpia liiketiloja, joissa olen Turussa käynyt. Tuotteista ihastuin todella kovasti esimerkiksi noihin alapuolisen kuvan mustavalkoisiin laukkuihin!

 photo DSC_6624_zpslczvue6i.jpg photo DSC_6625_zpsrbnnqdud.jpg photo DSC_6627_zpshjoahxfu.jpg photo DSC_6626_zpslsvx2fue.jpg

Jollei Dots ole vielä tuttu, niin voin tämän käynnin perusteella kyllä suositella käymään katsomassa. Turun liike sijaitsee Linnankadulla siinä ihan Casagranden vieressä. Kannattaa poiketa ihan jo vaan siksikin, että pelkkä liikkeen sisustus on niin ihana, että sieltä voi löytyä inspiraatiota omaankin kotiin!

4 kommenttia:

 1. Ääääh, näyttää aivan liian hyvältä... Taisin tuon yhden kuvan perusteella ihastua laukkuunkin :P Pakko tutkisteklla valikoimaa hieman paremmin verkkokaupassa ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja!! Varmaan tosi inspiroiva ilta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä niin paljon kivaa tavaraa!

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)