tiistai 5. tammikuuta 2016

Vapaapäivän todelliset päivänasut

Vaikka muuten tykkään pukeutumisesta, on kotona ja vapaalla mun mielestä kivoin olla mahdollisimman rennoissa ja lämpimissä vaatteissa. Varsinkin talvisin olen kerrospukeutumisen mestari, koska muuten palelen koko ajan. Senpä johdosta ajattelin, että julkaistaan tällä kertaa hiukan erilaista päivänasua ja samantien kaksin kappalein!

Ensimmäisenä pakkaspäivän lenkkiasu! Päältä löytyy niin toppatakkia, korvaläppäpipoa kuin suunnilleen napajäätikölle soveltuvaa saapastakin. Tänään oli muuten kivaa, kun tuli pitkästä aikaa vedettyä arskatkin päähän!

 photo DSC_6185_zpsopfzzp2j.jpg photo DSC_6179_zpsxqgz2xud.jpg

Ulkoiluvaatteiden alta sen sijaan löytyy sitäkin upeampi ja erityisesti kuumempi asukokonaisuus! :D On Star Wars -leggaria, pehmoneuletta ja jaloissa poikaystävältä joululahjaksi saadut lämpötöppöset. Kuvasta näkyy myös Ricon lenkinjälkeinen pikkuvauvamoodi, kun häntä täytyy lämmittää ja silitellä, jotta herra taas sulaa.

 photo DSC_6173_zpsgcdfga2n.jpg

Tällaisilla asuilla mentiin siis tämä päivä! Tällä hetkellä ulkona ei taida saada toppatakittomia kuvia, joten täytyy yrittää löytää joku paikka, missä voisi sisällä napata asukuvia. Harmittaa muuten, jos kivoja asuja jää ihan vaan kylmyyden takia kuvaamatta... No mutta eiköhän tässä vielä jotain keksitä, jos pakkaset jatkuu pidempään!

Mitä tämän kertaisista asuista sanotte?

8 kommenttia:

 1. Muotiblogeissa pitäis olla enemmän tällasia asukuvia! Tykkään, etenkin kotiasusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiva kuulla, että tykkäät! :D

   Poista
 2. Tosi mageet nuo Star Wars-leggingsit!

  VastaaPoista
 3. Haha, komppaan ensimmäistä kommentoijaa! Mun mielestä on huippua katsella sitä realistista kuvaa blogien kiiltopinnan takaakin :) Karvalakkipipo on pop, niin ovat leggaritkin! :D Meillä muuten sylivauvoillaan ihan samalla tavalla vaikka ulos ei herraa saakkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihanaa kun on tollasia vauvoja kotona :D Ja tosiaan kyllä sen voi mun mielestä ihan hyvin paljastaa, ettei sitä aina tuu pukeuduttua mihinkään täyteen tällinkiin. Tuskin kukaan meistä kotona on aina mitkään ykköset päällä :)

   Poista
 4. Voooi mikä koiravauva <3

  Joo on kyl kerranki käytännöllistä pakkaspäivän asua! :D Näyttääkin ihanan lämpöisältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo aina ei voi olla ihan tyylikkäimpänä, kun täällä jäätyy muuten :'D

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)