keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Tavallinen keskiviikko kuvina

Riikan eilisen postauksen innoittamana päätin itsekin tehdä pitkästä aikaa päiväni kuvina -postauksen. Tänään oli tälle postaukselle siinä mielessä varsin sopiva päivä, sillä aika lailla juuri tällaisia mun gradunkirjoituspäivät ovat olleet. Tässäpä siis päivän tekemiset kuvien kera yhteen kasattuna, olkaapa hyvät!

9:00-11:00 Nousin siinä hiukan ennen yhdeksää, vedin vaatteet päälle ja lähdin Ricon kanssa ulkoilemaan. Tänään aamulenkin jälkeen käytiin poikaystävän kanssa testaamassa meidän naapuritalon kahvila, johon on ollut tarkoitus mennä jo ties kuinka kauan. Kahvittelun jälkeen katseltiin loppuosa Lemmen viemästä (viemäästä? en tiedä!), jonka jälkeen mulla on yleensä tapana aloittaa tekemään oikeasti hommia. En edes yritä aloittaa kirjoittamaan milloinkaan kasilta aamulla, koska täytyy saada olla rauhassa hereillä ennen gradujuttujen miettimistä. Tätä tehdessä olen nimittäin huomannut, että mun pää ei yksinkertaisesti taivu tieteelliseen kirjoittamiseen heti aamusta.

 photo paumlivaumlkuvina1_zps0zaual6h.jpg

11:00-15:00 Gradumateriaalit esille ja lukemaan laadullisen aineiston analyysimenetelmistä. Samalla valmistauduin tämänpäiväiseen haastatteluun lukaisemalla läpi ensimmäisellä kerralla kerätyn aineiston ja tarkistamalla, että paperit on oikeilla paikoillaan ja padissa akkua nauhoitusta varten. Väillä oli tietysti lounaan aika, joksi olin suunnitellut maksalaatikkoa, mutta paketista löytyi laatikon lisäksi musta hius, joten ällötyksissäni kippasin kaiken roskiin ja kirjoitin vihoissani vähän asiakaspalautetta :D Onneksi vihasta selvittiin kuitenkin jugurtin ja avokadoleivän avulla! Kaikkien taukojen ajaksi mulla löytyy seuraa ja viihdykettä, sillä Rico odottelee valmiina leikkiin heti, kun päästän irti kirjoista tai koneen ruudusta.

 photo paumlivaumlkuvina2_zpshbseplgo.jpg

15:00-18:00 Sitten olikin aika taas suunnata koiran kanssa ulkoilemaan. Vaikka lumi vähän tuiskusikin, nyt on taas niin mukavaa lenkkeillä verrattuna viimeviikon kauheisiin pakkasiin. Koiran kanssa ei auta, vaikka olisi mikä ilma, joten onneksi nyt on taas inhimillisempää... Lenkin jälkeen oli sitten vielä palattava hetkeksi gradun pariin ja katsottava, että kaikki haastatteluun tarvittava oli valmiina toimintaan. Päivän graduannoksen jälkeen oli vuorossa hiukan ruokailua ja kynsien lakkaamista.

 photo paumlivaumlkuvina3_zpsqbcoucir.jpg

18:00-21:00 Kuuden jälkeen lähdin tekemään sitä aiemmin mainittua graduhaastattelua. Samalla reissulla ajelin tankkaamaan auton ja hakeman vanhempien luota kirpparille meneviä tavaroita. Samalla tuli harjoitettua pikkuveljien kanssa päivän treenit/nauruannos kokeilemalla, kuka meistä pystyy vielä tekemään sillan ja miten se parikuperkeikka taas menikään.

 photo 20160112_181221_zpss3svutxh.jpg

21:00- Vähän ennen kymppiä selvisin viimeinkin kotiin kirpparitavaroideni kanssa. Nyt hiukan telkkaria, kaakaota ja värityskirjaa ja sitten onkin aika mennä nukkumaan. Kaikkineen tänään oli kyllä ihan mukava ja kohtalaisen aikaansaavakin päivä! :)

2 kommenttia:

  1. Sullagan on ollut ihana päivä! :) Kelpaisi tällekin napata latte lähikahvilasta heti noustuaan, se kahvila enää puuttuu yhtälöstä :P Mikäs tuo viimeisen kuvan kirjanen on ja kai harjoittelitte asentoja kuvan tyyliin? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aamukahvi kahvilassa oli kyllä aika luksusta! Ton kirjan nimi on Väritä kuvioita ja fantasiaa :) Ja tietysti tollaset harjoteltiin heti :DD

      Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)