lauantai 9. tammikuuta 2016

Tammikuun suosikit

Ajattelin uuden vuoden kunniaksi aloittaa keräilemään mun kuukausittaisia lemppareita lähinnä tyylijutuissa, mutta myös niissä randomeissa asioissa, jotka ansaitsevat tulla otetuiksi esille, vaikkei niistä kokonaista postausta saisikaan. Olen aiemminkin kirjoittanut jotain vastaavia 'parasta nyt' -juttuja, mutta tänä vuonna ajattelin, että tehdään tästä tapa! Tässäpä siis ensimmäinen satsi tämän hetken parhaita juttuja!

Valkoiset ja pehmoiset jutut

Tänä talvena olen ihastunut kokovalkoisiin asuihin. Mitä suurempi vakoinen pehmoneule, tai esimerkiksi tämän kuvan tapauksessa huivi, niin sitä parempi! Ja lämpimämpikin, mikä on tärkeää vilukissalle.

 photo DSC_5171_zps0oramaw4.jpg


Ylipolvensaappaat

Tämä on yksi mun lemppareimpia kenkämuoteja aikoihin! Näyttää jotenkin todella kivalta ja lämmittää varmasti talvella sata kertaa paremmin hameiden ystäviä kuin lyhyemmät saapikkaat. Kuvan yksilöt on lainattu Asokselta. Tämmöset on kyllä haaveissa juuri nyt!
Lip Sync Battle

Ei jestas tämä kyseinen sarja on ihan parhautta! Erityisesti uusissa jaksoissa on lähes liian mahtavia esityksiä. Tämän sarjan ansiosta tykkään nyt enemmän esimerkiksi Justin Bieberistä. Kukapa olisi uskonut :D Mikäli sarja ei oo tuttu niin kurkkaa tästä pari esimerkkiä!


Siinäpä tämän hetken top 3 juttua. Saa nähdä, mitä innostuksia ehdin keksiä ensi kuuhun mennessä! Tuntuu, että niitä kyllä ehtii tulla enemmän kuin tarpeeksi...

Mistä jutuista te olette viimeaikoina innostuneet? Löytyykö samoja?

8 kommenttia:

  1. Ylipolvensaappaat ja valkoiset pörröjutut myös täällä kuukauden suosikkeja! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kyllä sopii talveen! Vaikka yhdessäkin :)

      Poista
  2. Mäkin haluaisin ylipolvensaappaat!! Vaikka mulla kyl on yhet, enkä oo varmaan ikinä ulkoiluttanu niitä kunnolla.. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ehkä sun pitää nyt sit äkkiä alkaa käyttää niitä!

      Poista
  3. !!!!!!!!!! LIP SYNS BATTLE anteeksi capsini ON PARAS IKINÄ. Ei helkkari katseltiin sitä eilen ja hajosin totaalisesti Channingille, mutta vielä enemmän hänen vaimon hullusta esityksestä :D Onneksi MTV:ltä tuli se maratooni niin sai katseltua nämä kaikki läpi. Huh, toivottavasti tota sarjaa ei lopeteta koskaan! Valkoiset pörröiset, lämpimät ja pehmoiset jutut ovat kyllä meikänkin mieleen ja noi ylipolvensaappaat... Jos mun pohkeille vain tehtäisiin saappaita ylipäätänsä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo toi sarja on kyllä vaan parantunut ajan myötä! Itsekin katselin MTV:ltä maratonina eilen noita jaksoja, vaikka netistä on tullutin katseltua satunnaisesti jotain välillä. Channing on kyllä ehkä tähän astisista kaikkein kovin :'D

      Poista
  4. Valkoiset ja pehmoiset on munkin suosikkeina ollut tän talven. Erityisesti sellainen ylisuuri BIKBOKin neule <3 Lisäksi noi ylipolven saappaat ovat ihan täydelliset tähän pakkassäähän jalkojen suojaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tykkään kanssa kaikista tollasista ylisuurista neuleista! :)

      Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)