torstai 7. tammikuuta 2016

Parhaat stressinpoistajat

Koska gradun kanssa on välillä ilmassa pientä stressinpoikasta, ajattelin jakaa mun kaksi parasta stressinpoistokeinoa teidänkin kanssa. Ja nämä keinot toimivat oli stressi sitten mistä tahansa muustakin syystä johtuvaa!

Ensimmäiseksi on tullut huomattua, että yksi tärkeimpiä juttuja epätoivon poissa pitämiseen on se, että syö hyvin. Vaikka itsensä palkitseminen herkuttelulla toimii hyvänä motivaattorina niin itse kirjoittamisen sujuvuus kyllä paranee jättämällä ne herkut vasta sinne palkinnoksi loppuun ja yrittämällä syödä päivän aikana terveellisesti ja sopivan kevyesti. Ja onneksi löytyy paljon terveellisiäkin herkkuja - esimerkiksi muuten ihan koukuttunut avokadoleipiin!

 photo DSC_6204_zpsd9kzpz8x.jpg photo DSC_6203_zpsfbdulf38.jpg

Toinen hyväksi havaittu stressinpoistokeino näkyykin sitten alemmassa kuvassa ja sehän on aikuisten värityskirjat. Olen aina tykännyt piirrellä ja maalata, mutta ne on vähän sellaisia hommia, jotka vaatii kerralla enemmän aikaa. Värityskirjat on siitä mahtavia, että voi aloittaa ja lopettaa milloin vaan ja on ihan sama vaikka värittäisi vaan yhden pienen kuvion ja jatkaisi taas joku toinen kerta.

Mitä keinoja te käytätte, kun stressi iskee?

4 kommenttia:

 1. Aaaaaah avokadoleipä! Itse muussaan avokadosta voita suolan ja pippurin kera :) Niiiiin hyvää! Värittely on kyllä myös erittäin rauhoittavaa, itse tosin teen sitä digitaalisesti :D Oma lemppari on ehdottomasti neulominen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon toisinaan muussannut ja toimii tosiaan mahtavasti niinkin! Joo ja hei mullakin on neulontakausia aina silloin tällöin, mutta usein tulee taukoa sitten kun joku projekti on tullut valmiiksi!

   Poista
 2. Mäkin kiinnitin ekana huomiota avokadoleipiin. Hassua että niinkin mauton asia kuin avokado voi olla vaan niin hyvää. Itte oon liian levoton ihminen värittelemään yhtään mitään, mutta pitäis kyllä varmaan yrittää, tyyliin ottaa luennoille mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä totta, ettei avokadu pelkiltään oo kauheesti minkään makuista, mut siit saa kaikkia tosi herkulisia juttuja aikaan!

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)