torstai 21. tammikuuta 2016

Keep it simple

Oi mikä ihana sää ja aurinko ja lopultakin pääsin poistumaan neljän seinän sisältä hetkiseksi! Pakko ottaa ihan rauhassa vielä, ettei tule mitään jälkitautiriskejä, mutta tänään oli ihanaa päästä edes vähän kahvittelemaan äidin kanssa. Flunssailussa pahin aika on kyllä se, kun alkaa jo olla aika hyvä vointi, muttei kuitenkaan voi oikeastaan vielä tehdä mitään. Voiton puolella sentään ollaan jo ja eilen sain jopa litteroitua mun tähänastisen haastatteluaineistonkin loppuun!

 photo DSC_6317_zpsxvifmwlq.jpg photo DSC_6322_zpsyevne6it.jpg

takki: Paul Brial
hame ja neule: Mango
kengät: Tamaris
laukku: Rebecca Minkoff

 photo DSC_6328_zps4dol37ez.jpg

Kahvireissulla saatiin napattua pari kuvaakin päivän asustuksesta. Aika perusvarmaa yhdistelmää, tunnustan, mutta sen jälkeen kun on maannut kolme päivää kotona onepiece päällä ei ihan heti pysty mihinkään maailman luovimpiin ratkaisuihin. Nyt yritän kuitenkin säätää aivot takaisin opiskelutaajuudelle ja analysoida niin, ettei ole ennen nähty :'D Palaillaan pian taas! Kivat taivutukset muuten mun kuvaajasta heijastuu sinääb tossa alimmassa kuvassa, hahah!

Tykkäättekö tämän kerran asusta?

6 kommenttia:

 1. Ihana juttu et oot jo paranemaan päin, toivottavasti sairaus ois jo selätetty, mutta ainahan sitä hiukan varpaillaan saa niiden jälkitautien kanssa olla! Ihana asukokonaisuus taas jälleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Juu ja toivotaan tosiaan, että olo nyt pysyykin hyvänä :)

   Poista
 2. Ihanan klassinen asu ja sopii sulle tosi hyvin :) Toivottavasti flunssa on pian täysin selätetty! :)

  VastaaPoista
 3. Mitä väliä vaikka onkin ns. varma valinta, asu on kuitenkin ihana! :) Tuo takki on kyllä yksi täydellisyys! <3

  VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)