sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Joululahjat esittelyssä!

No nyt on lopultakin niiden jolulahjojen aika! Mun piti kirjoittaa tämä postaus jo viime vuoden puolella, mutta jotenkin välipäivät oli tullut buukattua niin täyteen, että se vähän jäi. Parempi myöhään kuitenkin ja seuraavaksi esittelyssä, mitä paketeista tänä jouluna paljastui. Lisäksi sain kyllä esimerkiksi joitakin vaatteita, mutta ne pääsevät mieluummin esille päällä joskus tulevaisuuden asukuvissa!

 photo DSC_6015_zpsie55ojhb.jpg photo DSC_6020_zpsolnkoxeg.jpg photo DSC_6016_zpsoiwdzwnz.jpg

Tänä vuonna sain kaikkineen todella kivoja lahjoja! BB-voide ja uusi laukku olivat oikeastaan ainoita sellaisia juttuja, jotka todella tarvitsin ja pukki oli osannut täyttää toiveet niiden kohdalla. Laukku on Rebecca Minkoffin ja en oikeasti olisi itse osannut paremmin valita - ihan täydellinen! Lisäksi sain piirtelyjuttuja ja sushin ystävänä syömäpuikotkin, joiden toisessa päässä on kynät, että voi sitten ilmeisesti vaikka syödä ja piirtää samaan aikaan :D

Paljastuiko teidän paketeista mukavia yllätyksiä jouluna?

4 kommenttia:

 1. vau ihana laukku!! ja kaikkea muutakin tosi kivaa olet kyllä saanu<3

  VastaaPoista
 2. Haha, aika hauskat noi värikynäpuikot! :D Ja tuo RM:n laukku <3 Mulla oli aikoinaan myös Minkoffi, Mini M.A.C tosin, mutta olen haikaillut uuden perään... :) Hypistelin tuotakin mallia ja se oli kyllä ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo niin munkin mielestä :D RM-laukut on kyllä kaikki ihania!!

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)