torstai 17. joulukuuta 2015

Vuoden paras asu?

Heippa taas kaikki! Vuosi alkaa olla jo niin lähellä loppua, että nyt on aika koota hiukan yhteen vuoden pukeutumista. Olen nimittäin valikoinut joka kuukaudelta oman lemppariasuni ja nyt te voitte kertoa, mikä teidän mielestä olis näistä se koko vuoden paras! Kuukausien järjestyksessä on tullut ilmeisesti mun aivoissa joku pikku bugi, mutta koittakaa kestää vaikkei menekään ihan oikeinpäin joka kuvassa. Tämä tehtävä oli mulle näköjään liian vaativa :'D

 photo TH2015_zps6cjhdwm4.jpg

T: Mustavalkoisuus taitaa olla mun jokatalvinen juttu, mutta toi takki onneksi piristää ihan mitä tahansa asua. // H: Tämä farkkupaita on ollut yksi mun luottovaatteista jo vuosia, mutta toimii aina vaan!

 photo MH2015_zpsaw1sjvcb.jpg

M: Mustavalkoista taas asussa, mutta tällä kertaa keväisemmällä setillä. // H: Tässä kohtaa vuotta oli jo päästy takaisin kukkiin ja pastellisävyihin.

 photo TK2015_zpsrtattgke.jpg

T: Tämä asu pienillä variaatioilla on ihan mun luottoyhdistelmiä läpi vuoden erityisesti jos vaatekriisi uhkaa aamulla iskeä. // K: Kukkamaxi ja pitsipaita tuo kyllä niin kesäfiiliksen!

 photo HE2015_zpsfk0xyqo7.jpg

H: Kesällä koin aika kovan innostuksen sinisävyisiin asuihin... // E: Myös tuplafarkku pääsi kokeiluun ja tykästyin!

 photo SL2015_zpsw10thoxr.jpg

S: Syyskuun alussa mentiin rennoilla "kesäloma" vaatteilla. // L: Back to the basics. Tää on taas niitä varmoja valintoja silloin, kun ei jaksa mietiskellä liikoja.

 photo MJ2015_zpsvtvvotit.jpg

M: Kokovalkoisella yllätin jopa itseni, mutta tykästyin tähän lookiin kovasti! // J: Viimeiseksi vielä varmaan vuoden käytetyintä takkia ja simppeliä yhdistelyä.

Noniin, selvisittekö loppuun saakka? Toivottavasti, koska nyt haluan kuulla, mikä näistä on teidän mielestä se vuoden paras tyyli ja miksi? Kaikkea sitä on taas tänäkin vuonna tullut laitettua päälle!

12 kommenttia:

 1. Oo! Tammi-, touko-, loka- ja joulukuiden asut on tosi tosi kivoja! :) Sulla on hurjan kiva tyyli!

  VastaaPoista
 2. Kesä-, heinä-, elo- ja lokakuu on näistä lempparit, vaikka kaikki on kyl tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
 3. Kesä ja helmikuu on mun lempparit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit niistä! Kukkahameet jee :D

   Poista
 4. Kaikki ovat omalla tavallaan kauniita, mutta muhun kolahti ehdottomasti viimeinen, eli Joulukuun asu! Mä siellä asun postauksessa jo ylistinkin tämän maasta taivaisiin! :D Se vaan toimii, yksinkertaisesti tyttömäisen chic ja nuo kuosit, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha en ole tosiaan yllättynyt, että se oli sun valinta :D

   Poista
 5. Mun suosikit taas oli maalis- ja syyskuu, maaliskuu kuiteskin ehdoton ykkönen (koska toi valkonen bleiseri!! <3). Heh meillä kaikilla näyttää olevan ihan omat maut asian suhteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyllä hauska huomata, ettei oo selvästi mitään yhtä ainoaa suosikkia, vaan mielipiteet jakautuu tosi paljon!

   Poista
 6. Mä tykkään eniten noista eniten helmikuun ja toukokuun asuista. Helmikuun asu on kivasti tyttömäinen suloisen kukkahameen osalta ja asuun tulee kivaa vastakohtaisuutta tosta farkkupaidasta.Toukokuun mekko on suloinen ja hauska yhdistelmä farkkutakin kanssa, huivi on ihanan muhkean näköinen. Sulla on tosi kiva tyyli ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla, kiitoksia kehuista! <3

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)