torstai 31. joulukuuta 2015

Vuoden luetuimmat postaukset

Moikkamoi! Nyt on vuosi lopussa ja ajattelin ennen lähtöä vuodenvaihdetta juhlimaan vielä jakaa katsauksen tämän oden katsotuimpiin postauksiin. Seuraavana on siis vuorossa katselumääriltään mun vuoden 2015 postausten Top 5! Tässäpä ne siis tulevat.

 photo katsotuimmat_zpsfktmvymt.jpg

1. Kaikkein katsotuin postaus tänä vuonna oli juttu leivotusta meikistä. Olin itsekin ihan yllättynyt, kuinka suuren kävijäpiikin tämän postauksen julkaisu syksyllä keräsi!

2. Toiseksi eniten katseluita keräsi tänä vuonna juttu mun uusista kevätkengistä, jotka ovat olleet kyllä koko vuoden todella kovassa käytössä! Asukuvat olivat pullollaan valkoista tennaria tänä vuonna ja odotan kyllä jo kevättä, kun taas pääsee vetämään noi ihanuudet jalkaan, vaikka ne jo hieman osumaa ovatkin vuoden mittaan ehtineet ottaa...

3. Pätkis-suklaakakku -resepti nousi kolmanneksi katsotuimmaksi. Se onkin kyllä sellainen herkku että pitäisi taas itsekin pitkästä aikaa tehdä! Jostain syystä ei ole tullut tehtyä kakkuja viimeaikoina oikein ollenkaan, vaikka jossain vaiheessa tein niitä ihan urakalla.

4. Seuraavana on mun osallistuminen tissi-keskusteluun, joka aikoinaan lähti liikkeelle Maisa Torpan kommenteista. Alkaa olla jo vanha juttu, mutta mikäli mun mielipiteet elämästä lautana kiinnostaa, sen voi käydä lukaisemassa :D

5. Ainoat listalle päässeet asukuvat olivat keväällä kukkamekolla ja farkkupaidalla otetut. En todellakaan tiedä, miksi juuri nämä nousivat katsotuimmaksi, vaikka ovat todella perussettiä. Mutta toisaalta tykkään kyllä asusta kovasti ja kiva, jos muutkin on tykännyt!

Sellainen lista siis tältä vuodelta! Nyt koittaa kuitenkin uuden vuoden ja sen myötä uusien postauksien aika. Kiitoksia kaikille ihanille lukijoille, jotka ootte jaksaneet käydä katselemassa ja kommentoimassa mun juttuja tänä vuonna ♥ Ensi vuoteen!

Ihanaa uutta vuotta kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)