sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Miten se joulu meni?

Heippahei, linjoilla taas! Onpas ollut samaan aikaan sekä ihana, että väsyttävä joulu. Käytiin nimittäin tässä parin viime päivän aikana tervehtimässä suunnilleen suunnilleen sataa omaa ja poikaystävän sukulaista. Ei niin, että kivaahan se on kaikkia nähdä, mutta tänään lopultakin kotiin saapuessa olin kyllä aivan poikki! Nyt siis tuntuu, että teksti ei kulje ihan parhaalla tavalla - siispä seuraavaksi joulun tunnelmia kuvien muodossa.

 photo DSC_5786_zpsjuudf05t.jpg photo joulu2_zpstbro7u36.jpg
 photo DSC_5795_zpsgikr1ou1.jpg
 photo DSC_5914_zpsdhf8crfa.jpg photo joulu1_zpsk1qn5evy.jpg photo DSC_5896_zpsfi0oew4g.jpg photo DSC_5902_zpsgs6zs8ci.jpg

Joulu on kyllä kaikkine herkkuineen ja ihanan tunnelmansa ansiosta mun lempparijuhla. Nytkin tuli syötyä niin paljon kaikkea hyvää, että ehkä näillä kestää taas odottaa vuoden :D Ja sain kyllä varsin kivoja lahjojakin, joista pari ajattelin esitellä täälläkin pian! Postailtavaa on jo ehtinyt muutenkin kertyä, joten palaillaan pian kaikilla kivoilla jutuilla!

Oliko teillä ihana joulu?

4 kommenttia:

 1. Tunnelmallisia kuvia, tykkään! :) Noi kynnet ovat ihanan jouluiset, toi kuusi oli mahtava veto! Toivottavasti väsymys on jo hellittänyt, tiedän tunteen, kun joutuu reissata tuhannet sukulaiset läpi... :D Toivottavasti joulu meni muuten rennosti ja mukavasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meni kyllä ja nyt, kun sai ensin hiukan lepäillä niin ei ole kuin hyviä muistoja :D

   Poista
 2. Supersöpö asukokonaisuus ja voi että, ihana kissa <3

  VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)