maanantai 7. joulukuuta 2015

Linnan lempparit

Linnan juhlien katsominen ja pukujen ihastelu ja kauhistelu on varmaan perinne suurimmalle osalle suomalaisista. Vaikka pukeutuminen on mun mielestä viime vuosina noussut noissa juhlissa jo hiukan liiankin tärkeään asemaan, valitsin silti lempparini tänäkin vuonna blogiin.Tällä kerta suosikiksi valikoitui ihan ykkösenä Minea Blomqvistin juhlatyyli, mutta myös Jaana Pelkosen asu oli mun mielestä ihastuttava. Mun silmää iltapukumuodissa miellyttää eniten aika yksinkertaiset linjat ilman liikaa yritystä. Silloin asut toimii yleensä parhaiten! Nämä molemmat oli juuri sellaisia ja siksi ihan nappivalintoja!

Kenen asu oli teidän suosikkinne?

Ai niin, vielä on muuten myös aikaa osallistua mun jouluarvontaan!!

Kuvat: Iltalehti

6 kommenttia:

 1. Munkin suosikiks nousi toi Minea Blomqvistin puku ja tyyli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sopii kyllä niin hyvin hänelle, ettei ihme että moni tykkäsi! :)

   Poista
 2. tykkäsin elli haloon puvusta. nämäkin on hienoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkäsin kyllä siitä myös! :)

   Poista
 3. Pakkopakkopakko antaa kunniamaininta Päivi Räsäselle! Meinasi kahvit lentää suusta kun näin hänet stelemassa eteenpäin, oli kyllä niin sievänä muihin vuosiin verrattuna! En muista nimeä, mutta mieleen jäi ihana pastellinsininen pitsimekko ensimäisestä kättelystä. Neiti oli yhden veteraanin käsiparina, mutta en tietenkään muista sitä nimeä, pöh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä sääli, että joskus tuntemattomammilla vierailla on ihania mekkoa, joita ei huomioida ollenkaan! Mutta vaikea löytää, jollei tiedä nimeä :D

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)