tiistai 15. joulukuuta 2015

Doesn't feel like winter!

Heippa! Enää vikko siihen, että päivät alkavat taas pidentyä. Tänä vuonna ainakin mun osata tämä pimeä aika on mennyt jotenkin todella helpolla. Johtuu ehkä siitä, että on ollut niin aurinkoista normaaliin loppuvuoteen verrattuna. Kummallista on kyllä sekin, että talvitakkia on tarvinnut vasta pari kertaa koko vuonna! Näissäkin kuvissa mennään edelleen aika samoilla vaatteilla kuin joskus syyskuussakin.

 photo DSC_5506_zpsjpyrfgp0.jpg photo DSC_5497_zpsvp0oy8yk.jpg

neule: Vero Moda
hame: Mango
takki: Nina K
kengät: Tamaris

 photo DSC_5495_zpspurf5dhc.jpg

Kuvissa näkyvä neule on uusi ja löytyi sieltä Helsingin reissulta pari viikkoa sitten. Sama syystakki on kuvissa varmaan sadannen kerran, mutta minkäs teet, kun se on tällä hetkellä ehdottomasti se suosikki! Eniten tykkään siitä, että pitkän takin kanssa voi helposti laittaa lyhyen hameen niin, ettei se näytä liian lyhyeltä talvellakaan. Nyt kyllä vois tulla sitä lunta, että sais kunnon joulufiiliksen! Ja olishan se kiva, jos vaikka pari viikkoa pystyisi käyttämään niitä talvivaatteitakin :D

Mitäs tykkäätte asusta?

6 kommenttia:

 1. Joo, enää viikko siihenkin! Tää talvi ei oo toistaiseksi tuntunut vielä miltään, kun mäkään en oo kertakaan käyttänyt vielä talvitakkia. Saa nähä jääkö se sinne kellariin odottelemaan ensi talvea :o :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo niinpä. Jotenkin outoa kyllä, vaikka kivaa tällanne ilma onkin ollut :D

   Poista
 2. Nyt on asu täysin mun mieleen! Muhun vetoaa aina eri kuoseilla, tekstuureilla ja väreillä leikittely ja tässä ollaan osuttu maanläheisesti nappiin ;) Varsinkin toi neule, hame ja takki yhdistettnä näyttää eeeeerittäin nätiltä ja tyylikkäältä! :) Mites se kappale menikään; I don't like it, I love it, love it, love it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos taas kerrran! Sun kommentit kyllä piristää aina mun päivää <3

   Poista
 3. No ei tosiaan tunnu talvelta! Minunkin toppatakkini roikkuu vielä varastossa viime talven jäljiltä. Mutta vilukissa ei valita lämpimiä säitä!

  Asu on ihana kuten aina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset!! :) Joo ei mullakaan tän vuoden säistä ole valittamista!

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)