perjantai 6. marraskuuta 2015

Vagabond Inspirationdayssa

Moi taas! Palataanpa vielä hetkeksi viikon takaisiin Bloggers Inspirationday -tunnelmiin. Siellä meillä oli mahdollisuus päästä tutustumaan Vagabondin syksyn sekä tulevan kevään mallistoihin ja samalla pääsi ottamaan itsestään kuvat valitsemillaan asusteilla. Oli muuten jokseenkin kiusallista pönöttää ammattikuvaajan edessä kesken kaiken, mutta onneksi kuvista tuli jotakin :D Oon ollut kova Vagabondin kenkien käyttäjä jo vuosia (kuten bloginkin perusteella on saattanut huomata), mutta en muuten tiennyt, että mallistoon kuuluu myös niin kivoja laukkuja!

 photo _A310006_zpsimbdungs.jpg

kuva: Julian Schröpel

Valitsin omiin kuviini suuren mustan repun ja mustavalkoiset tossut. Ottaisin noi molemmat tuotteet kotiinkin vaikka heti! Vagabondissa mun mielestä parasta on kyllä juuri se, että heiltä löytyy tosi laadukkaita peruskenkiä ja siksi ne tuleekin helposti niin usein valittua jalkaan.

 photo vag3_zpsvfwdb2zv.jpg

kuva: Mikko Toiviainen

Me bloggaajat päästään osallistumaan Vagabond-tuotteiden arvontaan julkaisemalla kuvamme, mutta myös teillä lukijoilla on mahdollisuus päästä mukaan arvontaan seuraavien ohjeiden mukaisesti:

  • - Tutustu Vagabondin kevätmalliston ihanuuksiin Instagramissa – löydät ne hashtagin #vagabondindiedays2015 takaa!
  • - Valitse omat suosikkisi, ja regrammaa kuva hashtagilla: #vagabondindiedays2015 #modernvagabond @vagabondshoes
  • - Kaikkien regrammaajien kesken arvotaan kaksi 100€ lahjakorttia Vagabond Storeen!

Ei siis muuta kuin onnea arvontaan! Mitä piditte mun valitsemista jutuista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)