torstai 5. marraskuuta 2015

Turistina kauniissa Gdanskissa

Heippa! Nyt on loma Gdanskissa takana ja aika jakaa vähän matkatunnelmia. Kuvia tuli parin päivän aikana napsittua ihan kiitettävä määrä, joten niistä riittää vielä myöhemmin toiseenkin postaukseen. Tässä ensimmäisessä nyt kuitenkin perus turistifiilistelyt. Nyt on siis luvassa paloja kaupungin kauniilta kaduilta ja ihanasta arkkitehtuurista.

 photo DSC_4694_zpsvxbekjih.jpg photo DSC_4593_zpsn5otkqwn.jpg photo DSC_4713_zpsru37n4w6.jpg photo DSC_4603_zps2y5v2opf.jpg photo DSC_4699_zpsa9adeajd.jpg photo DSC_4787_zpslp8vkbos.jpg photo DSC_4795_zpskwtxv7vw.jpg

Tykkäsin kovasti tästä kaupungista. En tiennyt oikeastaan kovinkaan paljon, millaisesta paikasta on kysymys, enkä todellakaan osannut odottaa, että siellä on noin nättiä! Söpöjä katuja ja kauniita taloja, paljon ruokapaikkoja ja kahviloita sekä ihan älyttömästi meripihkakoruja myynnissä kaikkialla - tykkäsin kyllä ihan kaikesta muusta paitsi kylmyydestä, jota ei pitänyt olla nyt! :D Tonne tekee kyllä nyt mieli päästä uudelleen kesällä!

Oletteko te käyneet Gdanskissa?

8 kommenttia:

 1. Ihanaa lukee matkajuttuja :) Onneks matkustat paljon. Gdanks on mun mielestä super kiva paikka, koska ruoka on hyvää ja tosi halpaa. Myös meikit on siellä kivan hintasia. Seuraavaks vois käydä jossain toisessa kaupungissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva että tykkäsit!! Itsekin mietin, että ehkä ens kerralla sitten vois käydä siellä Sopotissa myös :)

   Poista
 2. Voi vitsi en tiedä menikö edellinen kommentti edes läpi... No, kirjotanpa uudestaan! Gdanskista en ole kulluit kuin muutaman kertaa, mutta paikka vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Meripihkakorut ovat ainakin mieleeni, eli ainakin sen osalta tykkäisin! Näytät muuten supernätiltä tuossa kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kehuista! Toi oli kyllä siitä tosi kiva kohde, että sinne lentää ihan hetkessä ja kaikki on Suomeen verrattuna kivan edullista. Kyllä suosittelen käymään joskus, vaikka sitten korujen takiakin :D

   Poista
 3. Kannattaa käydä ehdottomasti sopotissa! Ja mennä haffner hotelliin! Me oltiin siellä reissussa syyslomalla ja todellakin minä ainakin haluan uudestaan lähteä kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Ensi kerralla se suunta olisikin haaveissa :)

   Poista
 4. Kaikki kehuu Gdanskia, pitäisi kyllä joskus päästä käymään siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu suosittelen! Turusta vieläpä niin superhalpoja lentojakin usein, et maksaa vähempi kun mennä johonkin Helsinkiin :D

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)