sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Polka dots and autumn leaves

Moikka! Täällä jälleen. Nyt on isänpäivät ja veljen syntymäpäivät ja ties mitkä päivät vietettynä. Ei vitsi meni kyllä viikonloppu äkkiä kaiken tän juhlan keskellä! Oon tällä hetkellä jotenkin ihan lopussa ja alan jo pelätä, et oon saamassa jonkun syysflunssan juuri kun oon sitä pystynyt niin pitkään välttelemään. Täytyy vaan toivoa, että olis aamulla taas pirteämpi olo!

 photo DSC_4366_zpshl7oj8ks.jpg photo DSC_4380_zpsidhhaxz3.jpg

takki: Nina K
tossut: Vagabond
kello: Dolce & Gabbana

 photo DSC_4360_zpslkowusrk.jpg

Nää asukuvat otettiin jo viikko sitten, mutta jotenkin on ollut niin paljon kaikkea, että julkaisu on venähtänyt. Kiitos kuvista kuuluu taas Marille, jonka kuvaustaitoa ihailen kovasti. Näistäkin kuvista nimittäin tykkään ihan älyttömästi! Onneksi Marin vinkeillä oon saanut enemmän irti omastakin kuvauksestani, mutta vielä on kehitettävää, ennen kun tosta vaan osaan säädellä kaikki jutut niinkun haluan :D Nyt kuitenkin iltapalalle ja petiin. Kivaa uutta viikkoa kaikille!

Mitäs tykkäätte tästä asusta?

6 kommenttia:

 1. Hih :) Sulla on onneks hyvä kamera ja valovoimanen objektiivi, joilla saa vaikka mitä aikaiseksi :) Ja hyvä, jos jostain vinkeistä on ollut hyötyä! Kuvaamista ja säätöjä oppii parhaiten kuvaamalla paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin se taitaa tosiaan olla ja kyllä sitä itsekin huomaa vuosien varrella kehittyneensä sentään :D

   Poista
 2. Olet taas niin kauniina, ihanat kuvat sulla!

  VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)