keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Mustavalkoista ja maailman muhkein huivi

Hellou! Eilen oli kyllä niin täydellinen talvisää, että vaikea ymmärtää, miten se onkin taas ehtinyt yön aikana muuttua ihan harmaaksi syksyksi. Mulla ei ole mitään talvea vastaan, sillä ei se pimeyskään oo niin kurjaa kunhan vaan olisi lunta! Että tulehan nyt sitten takaisin valkoisuus ja heti! Tässä niitä eilen otettuja kuvia nyt joka tapauksessa.

 photo DSC_5170_zpswvxakvnq.jpg photo DSC_5171_zps0oramaw4.jpg

takki: Linea
housut: Mango
huivi: Pieces
kengät: Tapas

 photo DSC_5168_zps9seyf7f2.jpg

Eilen kaivoin varmaan parin vuoden tauon jälkeen mun jättihuivin esiin. Toi on kyllä siitä hyvä, että sen sisälle voi tarvittaessa laittaa vaikka koko pään, kun vuoden ensimmäiset pakkaset aina kuitenkin tuntuu niin jäätävän kylmiltä. Huvittavaa kyllä, keväällä sama lämpö onkin sitten ihan juhlaa ja shortsit jalkaan :'D

Mitäs tästä asusta tykkäsitte?

6 kommenttia:

 1. Ihanan raikas asu :) Itse en osaa käyttää valkoisia housuja talvella, mutta näyttävät ne vaan niin kivoilta talvisissakin kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen yrittänyt vasta nyt opetella käyttämään näitä talvellakin, koska muilla on näyttänyt niin kivalta! Kyllä se siitä, kun saa ekan kerran vedettyä päälle vaan :D

   Poista
 2. Tä on kyllä niin masentavaa kun lumi lähti ihan yhdessä yössä täältäpäin... Toivottavasti tulis ees jouluksi lunta. Ihana tuo huivi! :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Huurrrrrr, jättihuivit ovat parhaitta ja tällasilla säillä niitä kieltämättä tarvitseekin! Mukavan simppeli asu, toimii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät :) Ja joo niin kyllä on!

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)