perjantai 20. marraskuuta 2015

Joskus ei vaan onnistu

Joskus on niitä päiviä, kun kuvista ei yksinkertaisesti tule mitään. Tällä kertaa olisi ollut tarjolla huitelua, ihme ilmeitä, aivan vääriä tarkennuksia ja jotenkin ihan vääristyneitä värejä. Näistä kuvista olisi saanut paremminkin aikaan "älä ota asukuvia näin" -postauksen, mutta ärsytyksissäni poistin kaikki ne huvittavat yksilöt ennen kuin tajusin, että olisin voinut vaikka julkaista ne varoittavana esimerkkinä :'D No, tässä nyt kuitenkin yksi edes jokseenkin onnistunut kuva, kun kuitenkin tän asun halusin jakaa!

 photo DSC_5097_zpsqzkqtulw.jpg

neule: Ted Baker
hame: Gina Tricot
kengät: Tapas

Tässäkin kuvassa väreissä on kyllä jotain häikkää, koska toi neule on aika kirkas pinkki, vaikka tässä näyttääkin jotenkin hailukalta. Asusta tykkään joka tapauksessa kaikista näistä kuvausongelmista huolimatta, joten onneksi oli sentään yksi kuva, jonka kehtaa julkaista.

Tällä kertaa ei kuitenkaan muuta kuin ihanaa viikonloppua kaikille! Mitäs tykkäätte asusta?

4 kommenttia:

 1. NNiin tuttu ja turhauttava tunne kun ois kiva asukokonaisuus, mutta kvuat ei vaan onnistu!! Mut sulla nyt yleensä on aivan upeita asukokonaisuuksia ja ihania kuvia! :) KAteus aina iskee kun sun blogia selaa :) Suloinen asu tääkin ja toi paita on IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos sulle, tämä kommentti kyllä todellakin lämmitti mieltä!! <3

   Poista
 2. Oijoijoi, tuo Teddyn neule saisi muuttaa munkin kaappiin! Ihanan pirteä purskahdus väriä harmaaseen syksyyn(vai onko jo talvi?) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tänä vuonna en kanssa oo oikein tiennyt, mikä vuodenaika on ollut milloinkin menossa :D

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)