sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Bloggers' Inspirationday

Heippahei! Pari viime päivää on mennyt kyllä juostessa paikasta toiseen sitä vauhtia, ettei ole paljon ehtinyt pysähtymään. Muista jutuista lisää myöhemmin, mutta ensimmäiseksi muutama sananen Inspirationdaysta. Eilen tuli nimittäin käväistyä siellä hakemassa hiukan uutta innoitusta bloggaamiseen. Ja olihan siellä kyllä kaikenlaista kivaa ja ihania herkkuja! Oli myös mukavaa päästä tällaiseen tapahtumaan, sillä näin livenä sellaisia tyttöjä, joiden kanssa on tullut vaihdettua kommentteja puolin ja toisin, mutta ei olla aiemmin tavattu. Suuri kiitos matkaseurasta kuuluu lisäksi Marille, Jennalle ja Riikalle!

 photo DSC_4410_zps5auorecc.jpg photo DSC_4399_zpsto1w15ci.jpg photo DSC_4413_zpsyhispnjh.jpg photo DSC_4423_zpsvvcy4buk.jpg photo DSC_4419_zpsgpdqg8it.jpg

Kyllähän tuolla väkisin innostui vaikka mistä! Olen haaveillut Olympus Pen -kamerasta jo pidempään, mutta ei vitsi noita makeita asusteita, mitä sen kanssa olisiskaan tarjolla! Olympuksen piste saattoi kyllä vähän heittää vettä myllyyn mun kamerainnostuksen kanssa! Tollanen pieni kamera olisi esimerkiksi matkoilla niin täydellinen, koska vaikka mun Nikonia rakastankin, välillä on rasittavaa kantaa mukana sellaista mötikkää.

Oli kaikkineen kiva reissu! Eilen illalla sen sijaan juhlittiin vielä mun synttäreitäkin ja niistä lisää myöhemmin. Ja Inspirationday-asuakin tulossa pian! Nyt on näköjään vaikka mitä odottamassa. Palataan siis pian :)

2 kommenttia:


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)