torstai 1. lokakuuta 2015

I love me -messut ja lippuarvonta!

Viime vuonna mua jäi vähän kaivelemaan se, etten ehtinyt I love me -messuille... Tänä vuonna en kuitenkaan jää rannalle ruikuttamaan ja sainkin onnekseni bloggaajapassin kyseiseen tapahtumaan! Ja mikä vielä parempaa, nyt jollain teistäkin on mahdollisuus voittaa liput itselle ja kaverille :)

Jos kyseiset messut eivät ole vielä tutut, niin ensiksi vähän infoa. Kyseessähän on siis pohjoismaiden suurin terveys- ja kauneuslalan messutapahtuma. Messukeskuksen nettisivuilta löytyy paljon lisätietoa esimerkiksi näytteilleasettajista ja muusta tärkeästä eli käykää ihmeessä tsekkaamassa.

I love me tapahtumakokonaisuus järjestetään seuraavan kerran 16.-18.10.2015. Samanaikaisesti Messukeskuksessa Terveys-, Kauneus-, Muoti ja Koru & kello- ja Luonnollisesti-messut. Ihana tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtuma upeampana ja suurempana kuin koskaan! Luvassa on monipuolinen kattaus kiinnostavaa ohjelmaa ja unohtumattomia elämyksiä ystävien kanssa.


 photo iloveme_logo15tapahtumat_pvm_pysty_zpslql3gmhj.jpg

Elikä siis seuraavaksi siihen lippuarvontaan. Arvontaan pääsee osallistumaan mun blogin Facebook-sivulla! Osallistuminen tapahtuu tykkäämällä sekä arvonta-kuvasta, että itse sivusta. Aikaa osallistua on 4.10 kello 23.59 saakka, jonka jälkeen yksi onnekas voittaa liput messuille itselleen ja kaverilleen. Eipä siis muuta kuin äkkiä osallistumaan ja onnea arvontaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)