lauantai 17. lokakuuta 2015

I love me 2015 -suosikit

Kuten ainakin instassa mua seuraavat jo tietävätkin, eilinen päivä tuli vietettyä I love me -messuilla. Blogeissa tulee varmasti tänäkin vuonna olemaan ihan yliannostus tätä kyseistä tapahtumaa, mutta kyllä munkin on hiukan pakko kirjoittaa. Siispä seuraavaksi aion esitellä teille mun viisi suosikkijuttua messuilta!

 photo DSC_4107_zpsfux5m81c.jpg

1. Minna Parikan osuus muotinäytöksessä oli aivan hurmaava ja hauska! Tietysti itse kengätkin oli jälleen kerran ihania, mutta kyllä nää puput muutenkin erottui muusta näytöksessä olleesta aika lailla.

 photo DSC_4098_zpshvwppl5v.jpg photo DSC_4105_zpsox31tmnh.jpg

2. Ivana Helsingin pisteeltä bongasin Muumi-malliston paljetti mekon/tunikan, joka oli kaikessa överiydessään mun mielestä aivan mahtava. Toi on niin hullu vaate, että olis ihan todella hauskaa pukea se päälle :D

 photo DSC_4088_zps1gbow957.jpg

3. Kolmantena juttuna on trashionista Outi Pyyn kahvikapselimekko. Täytyy tunnustaa, etten nyt oo ihan varma, oliko tää se sama, mikä nähtiin linnanjuhlissakin. Joka tapauksessa oli kiinnostavaa katsoa vähän lähempää, miltä tollanen luomus oikeasti näyttää, kun siitä aikoinaan niin paljon puhuttiin!

 photo DSC_4082_zpsaehhowe8.jpg

4. Suosikeiden joukkoon on nostettava myös Antti Asplund, jonka haastattelu oli mielenkiintoista kuunnetavaa. Oon seurannut tän miehen uraa jossain määrin jo aikoinaan blogeissa villinneistä ristikoruvillityksestä lähtien, mutta Heterophobia mallisto on nostanut koko homman nyt ihan uudelle tasolle. Ajatus ottaa kantaa asioihin muodin kautta on mun mielestä kiinnostava ja herralla kyllä olikin paljon kerrottavaa.

 photo DSC_4085_zpsc9vcy9e7.jpg

5.Viimeisenä nostan vielä esiin L'Occitane en Provence merkin. Ihastuin näihin tuotteisiin vaihtoaikana ja on ihanaa, että niitä löytyy myös Suomesta! Varsinkin tämän merkin käsirasvat on ihan parhaita ja oli ihana saada kokeiltavaksi muutama muukin pieni juttu.

 photo DSC_4084_zpskbftfaeh.jpg photo DSC_4182_zpsqzu3loiy.jpg

Tässäpä olivat mun suosikkijutut + tuotteet näiltä messuila. Kyllähän sitä lisäksi tuli maistettua noin sata erilaista energiajuomaa, proteiinipatukka ja superfoodiakin, joten nyt on terveyttä taas kerrakseen! Ja tulihan sitä tehtyä pieniä ostoksiakin, mutta niistä lisää, kunhan oon päässyt ensin kokeilemaan, mitä tuli hankittua.

Toivottavasti messujutut ei ainakaan ihan vielä tuu teillä ulos korvistakin ja jaksoitte lukea loppuun. Mitäs muut messuilla käyneet tykkäsivät?

2 kommenttia:

  1. Kivahan näitä muiden kokemuksia on lukea! Eli antaa tulla lisää vaan. Itsekin ajattelin tunnelmista ja parhaista löydöistä tarinoida ensi viikolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, et tykkäsit! Käyn lukemassa sunkin mielipiteitä heti, kun saat kirjoiteltua :)

      Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)