torstai 15. lokakuuta 2015

FC Inter - FF Jaro

Tänään tein jotain itselleni todella epätyypillistä - menin nimittäin katsomaan jalkapalloa! FC Inter kutsui bloggaajia seuraamaan tämäniltaista peliä ja yhtään jalkapallopeliä aikaisemmin katsomattomana ajattelin, että pakkohan se nyt sitten on. Etukäteen kyllä mietin hieman, mihin olenkaan taas lupautunut. Onneksi kuitenkin lähdin, koska oikeassa seurassa tämän lajin seuraaminen osoittautui nimittäin varsin hauskaksi kokemukseksi. Ei niin, että (Victoriaa lukuunottamatta) oltais välttämättä niin hirveästi itse pelistä tajuttu.

 photo DSC_4031_zps1qgy8mid.jpg photo DSC_4026_zpsvujjlzzf.jpg photo DSC_4035_zpspeg31xyk.jpg photo DSC_4046_zpsrffsesjy.jpg photo DSC_4074_zpsnwt2cepm.jpg

Tällainen tapa seurata jalkapalloa sopi kyllä jopa minulle! Saatiin hyvät ruuat, juomaa ja herkkujakin. Ja onneksi myös oma aitio niin muiden ei tarvinnut kuunnella meidän kommentteja pelistä. Tuli nimittäin käytyä läpi tärkeimmät jutut paitsion syvimmästä olemuksesta nappulakenkien tämän hetken muotiväreihin :'D Kiitoksia seurasta Jenna ja Riikka, Victoria, Susanna ja Mari. Tuli kyllä taas kerran naurettua ihan riittävästi! Ja nähtiin sentään pelissä yksi maalikin!

Huomenna onkin sitten tiedossa heti aamusta lähtö I love me -messuille. Kivat jutut siis jatkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)