lauantai 3. lokakuuta 2015

Burgundy

Heippa! Täällä ollaan taas ja tällä kertaa maailman tuskaisimpien asukuvien kanssa! En ymmärrä, miksi joskus ei vaan millään yhtään onnistu. Onneksi joukosta löytyi silti edes muutama julkaisukelpoinen otos, koska itse asusta tykkään tosi paljon - kyllähän siitä siksi oli saatava jokunen kuva vaikka väkisin. Mutta sitä en kyllä ymmärrä, miten voikin olla niin, että joskus on vaikea valita, kun olis niin monta kivaa kuvaa ja toisinaan taas yksikään ei jotenkaan yhtään miellytä!

 photo DSC_3820_zpskdrxmzhh.jpg photo DSC_3830_zpsstzy58cq.jpg

takki: Vero Moda
hattu: H&M
neule: Mango
mekko: Zara

 photo DSC_3825_zpsqumk37px.jpg

Kuvausten ongelmallisuudesta huolimatta tää on ihan mun tän hetken ykkösyhdistelmä! Jotenkin sopivasti rentoa ja tyylikästä samassa paketissa ja toi viininpunainen on kyllä se, mikä iskee muhun nyt tosi kovasti. Voisin myös käyttää hattuja vaikka koko ajan ellei tää maa olis sellanen myrskytuulien keskus, että tarvii koko ajan pelätä milloin se on lentänyt jonnekin Aurajokeen :D

Mites tää asu iskee teihin?

Ai niin, ja vielä ehtii myös osallistua I love me -messulippujen arvontaan täällä!

6 kommenttia:

  1. oi tykkään !! <3 ihan täydellinen asu!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana asu :) Osaat kyllä niin kivasti yhdistellä erilaisia juttuja, että huomaan tykkääväni näistä asuistasi lähes poikkeuksetta!

    VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)