maanantai 21. syyskuuta 2015

Yesterday

Kuten jo viime postauksessakin mainitsin, eilen pääsin pitkästä aikaa hengailemaan muiden turkulaisten bloggaajien kanssa. Tällä kertaa saatiinkin kasaan varsin suuri porukka! Oli kiva nähdä pitkästä aikaa Reettaa, Susannaa, Maria, Jennaa ja Riikkaa sekä tavata Victoria ja Riikka. Huhhuh mikä määrä linkkejä - toivottavasti vievät vielä oikeisiin paikkoihinkin :D Blogiharrastuksen parhaita puolia on kyllä ehdottomasti se, että tätä kautta on päässyt tutustumaan ihan loistaviin tyyppeihin!

 photo DSC_3654_zpsytqyspvq.jpg

Tällä kertaa luvassa on myös astetta ammattimaisemmalla otteella napattuja asukuvia, joista kiitos kuuluu Marille! Mähän itse säätelen kameraa ihan arvauksella, joten se, kun joku osaa tosta vaan valita oikeat aukot ja muut, on tietysti ihan hämmästyttävää. Mutta ehkä mäkin vielä joku päivä opin, toivossa on hyvä elää!

 photo DSC_3674_zpsn4kjptja.jpg

kengät: Tamaris
takki: Nina K
mekko on matkoilta hankittu

 photo DSC_3707_zps7i40k9rl.jpg

Tosi yksinkertaisilla linjoilla mentiin asun suhteen tällä kertaa, mutta mun silmään tää kokonaisuus ainakin toimii. Ja on kyllä aika uskomatonta, että vielä pääsi liikkeelle paljain säärinkin! Taitaa kyllä olla ihan viimeiset mahikset siihen tänä vuonna.

Nyt ei kuitenkaan muuta kuin ihanaa uutta viikkoa kaikille! Palaamisiin :)

2 kommenttia:

 1. Mun piti heti säätää manuaalille, kun en mä osaa muuten ottaa mitään kuvia :D Ja en edes säätäny aukkoa isoimmalle, kun se jäi siihen 3.5. Olis siis voinu saada paljon paremmatkin bokehit, mutta sitten ois jo pitäny osata siirtää tarkennuspisteitä ja ei vaan järki riittäny tolleen nopeasti siihen, koska Nikon :D

  Asukuvailut on kyl kivaa vaihtelua urheilukuvaukseen :)

  Ja hei oli kiva nähä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no nää riitti. Ehkä sitten joku kerta enempi vielä mäkin saan opeteltua näitä säätöjä :D Oli kyllä kivaa nähdä!

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)