lauantai 19. syyskuuta 2015

Wake me up when September ends

Heipähei! Huhhuh mikä viikko. En muista, koska olisin ollut näin stressaantunut, vaikken ole oikeastaan tehnyt paljon mitään. Päivät on kulunut enimmäkseen tuskaillessa sitä, miten saisin sen graduaiheen nyt rajattua lopulliseen muotoonsa niin, että siitä vielä sais yhden pikku tutkimuksen pyöräytettyä uloskin. Olen lukenut artikkeleita aiheen ympäriltä niin, että alkaa tulla ulos korvistakin, mutta samalla en oo päässyt yhtään pidemmälle. Tuskastuttaa tällainen jumittaminen ihan liikaa!

 photo DSC_3626_zpspidyccpw.jpg photo DSC_3638_zpsiqtq5hs5.jpg

takki: Zara
kengät: Tamaris
mekko: ??

 photo DSC_3624_zpsz61p9nwy.jpg

Tämän kertainen asu on parin päivän takaa. Vaikka päivät on ollut harmaita (ja mielikin vähän :'D), on sentään pukeutumisesta löytynyt väriä! Toi takki oli aikanaan kyllä aivan täydellinen löytö. Tässäpä näkyvät sitten myös täksi talveksi hankitut uudet popot, jotka tarvitsin kipeästi mun keväällä hajonneiden nilkkureiden korvaajiksi. Olinkin heti säiden kylmentyessä vähän pulassa, kun tän tyyppisiä kenkiä ei enää yhtäkkiä kaapista löytynytkään!

Vaikka viikko onkin ollut vähän kituutusta niin onneksi viikonlopuksi on tiedossa kivoja juttuja. Tänään olisi pitkästä aikaa luvassa koti-ilta ilman pakkoa tehdä yhtään mitään ja huomenna sitten vielä pitkästä aikaa on luvassa blogityttöjenkin treffailua! :)

Kivaa viikonloppua kaikille! Mitäs muuten piditte asusta?

8 kommenttia:

 1. U-P-E-A asukokonaisuus! Tuo takin ja mekon yhdistelmä on erittäin herkku! :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään asusta :) Huomenna nähdään, jeee!

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit tässä! Ja tosiaankin, tuon mekon ja takin yhdistelmä on ihan täydellinen!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva asu! Voisin vetää samanlaisen setin päälle itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva, että miellyttää!! :)

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)