tiistai 29. syyskuuta 2015

Testissä: Leivottu meikki

Viime aikoina oon törmännyt internetissä useampaan kertaan ohjeisiin "leivotusta" meikistä ja ajattelin, että pakkohan sitä on testata. Tässä meikkaustavassa silmien alle ja poskipäille lisätään ensin valtavasti peitevoidetta ja päälle vielä vähintään yhtä massiivinen määrä puuteria. Pakko sanoa, että siinä kohdassa olo oli varsin tyhmä, mutta lopputulos on kaikesta huolimatta todellakin tasaisen nukkemainen iho!

 photo meikki1_zps0ilhsmkc.jpg

Yllä olevissa kuvissa on siis ensin isketty kaikki setit naamaan ja siinä sitä sitten odoteltiin kuvien välissä viitisen minuuttia, että puuteri kiinnittyy. Sen jälkeen ylimääräiset puuterit huiskittiin pois ja siinäpä saatiin aikaan pohjaa kerrakseen. Kuten huomata saattaa, tulos on kyllä tasainen, vaikken edes uskaltanut laittaa ihan niin massiivista kerrosta kuin joissakin näkemissäni ohjeissa on ollut.

 photo meikki2_zps4mxgquuv.jpg

En muokannut näitä kuvia mitenkään, jotta lopputulos näkyisi mahdollisimman todenmukaisena. Pakko tunnustaa, että epäilin tätä huommaa hieman etukäteen, mutta kokeilu todisti, että juhlameikkiin tällainen pohja todellakin toimii. Ihan arkipäiväisesti tällasta touhua ei kyllä jaksaisi alkaa tekemään, mutta esimerkiksi tuleville vuosijuhlille tää toimii varmasti aika hienosti!

Ootteko muut ehtineet kokeilla leivottua meikkiä? Tai haluisitteko kattavampaa tutoriaalia aiheesta?

14 kommenttia:

 1. Tätä "leipomista" on kyllä hehkutettu monina vuosina, mutta eipä ole koskaan tullut oman kokeilun alle, pitäisi varmaan koittaa, kun kerta niin paljon kehutaan :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo suosittelen kyllä kokeilua. Oli tää aika hauska idea :)

   Poista
 2. Hei tätä pitää ehkä ihan kokeilla! Tasaiselle kyllä näyttää!

  wonderland--life.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ite kokeilin tätä tekniikkaa vasta viime viikolla ja kovasti oon tykänny tuloksesta. :) ite tuputan puuterit vielä kostean sienen avulla, jotta puuteri kiinnittyy vielä paremmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti vinkistä! Täytyy testaa ensi kerralla :)

   Poista
 4. Mä en ole koskaan kuullut tästä.Tosin en pahemmin ole koskaan perehtynyt meikkaamiseen ja sen saloihin :D Mutta tää kiinnostaa kyllä ja kovasti! pakko googlettaa tarkemmin aiheesta. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on kyllä aika mielenkiintoinen tapa meikata! Hyvä, että tykkäsit :)

   Poista
 5. Oho, jänskää! En ollut kuullut minäkään moisesta, arvelin ensin että mitähän jauhoja ne pro-meikkaajat nyt on keksineet naamaansa levittää :D Mutta tuo sinun meikkisi kyllä näyttää aivan upealta ja tasaiselta! Täytynee testata tätä ihan mielenkiinnosta itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsekin aina mielenkiinnosta kokeilen kaikkia tällasia. Tän kohdalla lopputulos oli ainakin todella hyvä!

   Poista
 6. No vitsit, saitpa homman näyttämään hyvältä! Ei yhtään liian maskimainen lopputulos :) Mun kuiva iho ei millään kyllä kestäisi tätä, eli luotan edelleen ihan vaan superpeittäviin peiteaineisiin ja valoa heijastaviin tuotteisiin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Luulen, ettei oma ihokaan mitenkään jokapäiväisesti tällasta käsittelyä kestäisi, mutta onneksi näin vahvaa meikkiä harvoin silti haluaakaan! :D Aika samat tuotteet kun sulla, on mullakin arkipäivinä käytössä!

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)