tiistai 1. syyskuuta 2015

Autumn

Heippa! Vaikka syyskuun myötä näyttää ilmakin päättäneen syksyistyä, on luvassa vielä kesäistä aukuvaa. Näissä kuvissa on jotain juuri sellaista, joka on helposti löytänyt tiensä päälleni näinä viimeviikon lämpöisinä vapaapäivinä. Ihanaa olla rennoissa vaatteissa, jotka ei purista mistään, mutta toisaalta onnistuvat näyttämään samalla ihan tyylikkäiltäkin. Herra Rico toki löytyy myös siellä kieli pitkällä asusteena mukana :'D

 photo DSC_3285_zps6gbx4zvj.jpg photo DSC_3310_zpsl0ofkawm.jpg photo DSC_3299_zpshksb6pcr.jpg

toppi: Stradivarius
hame: Forever 21
laukku: Bik Bok
kengät: Converse

 photo DSC_3288_zps6l65pdzv.jpg

Tämä mun viimeinen lomaviikko on alkanut varsin saamattomissa merkeissä. Tekisi mieli vaan kääriytyä vilttiin ja katsoa tuntikausia hömppäsarjoja. Samalla on myös iskenyt jokasyksyinen tarve jotenkin uudistua. Miten syksyllä aina tekisikin mieli laittaa niin vaatekaappi kuin tukkakin ihan uusiksi? Tää on näemmä nykyisin ihan jokavuotinen juttu... No mutta ehkäpä sitä voisi jotakin pientä hankkia kappiinkin nyt kun oon tehokkaasti hankkiutunut vanhoista ja käyttämättä jääneistä eroon!

Ehkäpä tääkin viikko saadaan tästä pikkuhiljaa käyntiin ja aikaan jotain vähän hyödyllisempääkin vielä! Kivaa tiistaita kaikille :)

2 kommenttia:


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)