torstai 6. elokuuta 2015

Summer in the City

Moikka! Taas alkaa viikonloppu lähestyä. Tällä viikolla on kyllä tuntunut siltä, että päivät on maailman pisimpiä ja ettei perjntai taida ikinä tulla! Onneksi nyt aletaan olla voiton puolella ja toivotaan, että viikonloppuna pääsisi hiukan sitten nauttimaan auringostakin. Sääli että kaikki tän viikon hyvät säät on kuluneet toimistossa istuskellessa... Seuraavaksi kuitenkin asua viime viikon DBTL-tunnelmista, jolloin oli onneksi myöskin aika kesäistä!

 photo DSC_2844_zpsqfjr0tsc.jpg photo DSC_2848_zpshwdc37uy.jpg

paita: Nelly
hame: Mango
lasit+ballerinat: H&M

 photo DSC_2837_zpsiph2jpnf.jpg

Sain ton hameen äidiltä tuliaisiksi New Yorkista ja oon aivan ihastunut siihen. Se on ihan täydellisen mallinen mulle, kuviointi miellyttää ja pituuskin on just oikea. Lisäksi se on vielä monikäyttöinenkin ja sopii niin arkisempiin, kuin juhlavampiinkin asuihin. Kaikkien vaatteiden kuuluis olla tällaisia! Tää yhdistelmä on kokonaisuudessaankin yksi mun suosikkeja tältä kesältä :)

Mitä te tykkäätte tästä asusta?

6 kommenttia:

 1. On kyllä upea asu! Äiti

  VastaaPoista
 2. Sulle sopii tuollaiset pyöreät aurinlasit hyvin :) Ja onpas ihana hame. Sopii nimenomaan arkeen tai juhlaan. Äitisi on kyllä osannut valita todella kauniin kuosin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos <3 Joo kyllä se äiti usein onnistuu aika nappiin!

   Poista
 3. Tosi kaunis hamonen ja istuu kyllä päällesi hirmuisen hyvin!

  VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)