torstai 20. elokuuta 2015

Koiranmyrkyttäjät ja vastaavat tapaukset

Eilen illalla lenkillä Rico söi maasta jotakin ja ensimmäinen ajatus mun päässä oli, että "toivottavasti se ei ollut myrkytetty". Samalla aloin miettiä, että millainen tää maailma oikeasti onkaan, kun ensimmäisenä täytyy miettiä tällaista vaihtoehtoa. Ikävä kyllä sellaisia tapauksia on kuullut liian usein. Tai, että naapuri on laittanut koiranomistajan postiluukusta sisään suklaata. Mikä saa meidät ihmiset tekemään tällaisia juttuja?!

Okei, ymmärrän, että koirissa on ärsyttävätkin puolensa, mutta usein ne ovat jossain määrin koiranomistajan itsensä syytä. Kyllä muakin ärsyttää koirankakat keskellä katua, mutta eihän se eläimen vika ole, jos ei niitä kerätä pois. Samaten onhan se ärsyttävää, jos koira huutaa kaiket päivä oman seinän takana. Silti sekin useimmissa tapauksissa olisi koulutuksella hoidettavissa. Tietysti kaikki koirat haukkuvat toisinaan, mutta kyllä ihmisetkin tässä maailmassa ääntä pitävät sen verran kovasti, että pienet haukutkin mahtuvat sekaan.

Onneksi eilisestä tapauksesta selvittiin säikähdyksellä ja Ricolla on kaikki hyvin, mutta pistäähän tällaiset ajattelemaan. En vaan pysty käsittämään, mikä saa ihmisen vihaamaan koiraa (tai kissaa) niin paljon, että yrittää myrkyttää sen. Uskomatontä, että tällaista vaihtoehtoa joutuu pitämään mahdollisena aina, kun näkee maassa jonkin ruokapalan... Kyllä se vaan välillä saa ihmettelemään, kuinka maailma on tällainen!


 photo koirajuttu_zpso0htemwy.jpg


Tänään oli kyllä alunperin tarkoitus kirjoittaa ihan muita juttuja, mutta tämä asia nyt sattui osumaan kohdalle. On se aika rasittavaa joutua pelkäämään kaikkia tällaisia juttuja... Pian olisi siitäkin huolimatta taas luvassa kivoja juttuja - nimittäin ainakin mun mielipidettä suppauksesta ja kuvia Raumalta. Ja huomenna lähdetäänkin sitten viettämään pikkuveljen synttäreitä laivalle! Palaillaan taas :)

5 kommenttia:

 1. Oon miettinyt ihan samaa!! En ymmärrä ihmisiä. Mikä niitten pääkopassa on niin pielessä että tämmöstä täytyy tehdä? Itellä on tommonen vähän päälle vuoden ikäinen koira, joka tutkii joka ikisen pikkusenki jutun ulkona ja jos se suuhunsa jotain ottaa, se ei anna ottaa sitä millään pois, vaan nopeasti nielee. Tästä syystä ulkoillessa saa KOKO AJAN olla kattomassa, että mitäs se nyt tekee... Välillä aika rasittavaa mutta minkäs teet. :/ Onneksi selvisitte pelkällä säikähdyksellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan samat mietteet tosiaan! On se kyllä välillä niin kummallista, mutta täytyy silti itse vaan jaksaa olla tarkkana. Harmi silti, että aina sekään ei riitä, kun se koira on niin nopea sitten kun se jotain päättääkin syödä...onneksi tosiaan ei tällä kertaa osoittautunut miksikään vaaralliseksi :)

   Poista
 2. Voi miten kiva tuo kolmas kuva, ihanat värit! :)

  VastaaPoista
 3. Oho hups piti sujahtaa tuohon Rauma-merkintään! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään. Kiitos joka tapauksessa! :D

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)