sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Viikonloppu Maarianhaminassa

Moikkamoi! Vietettiin pari päivää Ahvenanmaalla ja nyt olisi vuorossa hiukan kuvia ja tunnelmia reissusta. Lauantaiaamuna pakattiin siis kamat ja yksi kappale koiraa mukaan ja suunnattiin kohti terminaalia. Vaikka Ahvenanmaa kuuluukin Suomeen, täytyy sanoa, että perillä tuntui kuin olisi ulkomailla!

 photo DSC_2580_zpsadptujcg.jpg

Kahden aikoihin päästiin pois laivasta. Viime reissustani Ahvenanmaalle oli kulunut jo niin kauan, ettei hirveän vahvoja muistikuvia kaupungista ollut. Päällimmäisenä voisin sanoa, että Maarianhamina osoittautui todella siistiksi, maisemat kauniiksi ja sääkin onneksi suosi meitä. Ihan järjettömän hiljaista kaupungissa kyllä oli, kun lauantai-iltanakaan ei juuri ketään näkynyt missään!

 photo DSC_2529_zps4ocayb8p.jpg photo DSC_2520_zpskqm5pe1y.jpg photo DSC_2511_zpsquhtrq9h.jpg photo DSC_2517_zpsyevpwchk.jpg photo DSC_2486_zps7rzhgxk7.jpg photo DSC_2491_zpskdl44hbf.jpg photo DSC_2620_zpsmrz2drrs.jpg photo DSC_2622_zpskkgeworz.jpg

Parille päivälle tekemistä riitti ihan mukavasti. Istuttiin terasseilla, syötiin hyvin, käveltiin ympäriinsä ja käytiin hiukan minigolfaamassakin. Tosin, jos siellä haluaisi viettää pidemmän loman, kannattaisi ehkä vuokrata pyörä ja lähteä vähän kiertelemään. Koiran ottaminen mukaan oli sekin varsin yksinkertaista, kun kuitenkin Suomeen kuuluvalla alueella ollaan. Ei siis tarvittu passeja tai muita vaan pelkkä vesikauhurokotuksen voimassaolo oli riittävä. Hyvä kohde siis koiranomistajillekin!

Nyt on aika kuitenkin suunnata nukkumaan, koska huomenna on palattava työläiseksi. Hyvää yötä ja kivaa uutta viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia!

  Mä sain just eilen idean, että haluan Ahvenanmaalle. Sinne on niin helppo mennä Turusta.. Mietin että voisi ajella pitkin saarta ja nukkua leirintäalueella, mutta mun hyvä idea kaatui siihen, että tällä säällä voisi olla vähän kylmä nukkua teltassa (varsinkin kun ei omisteta mitään kovin erikoista) ja kaikki hotellit ja monet mökit näytti olevan täynnä tai liian kalliita. Ehkä joskus ensi kesänä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ellei säät parane niin ehkei telttailu oo paras :D Mut ehtiihän sitä viimeistään ensi kesänä sitten!!

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)