tiistai 21. heinäkuuta 2015

Hauska haaste koiranomistajille

Sain Iinalta aivan ihastuttavan haasteen, joten toki oli heti vastailtava! Aivan loistavaa, että joku keksii tällaisia ja Iinan omat vastaukset olivat kyllä ihan kultaa :D Mutta siis asiaan, homma menee seuraavalla tavalla.

Haasteen säännöt:
-Vastaa haasteen antajan kysymyksiin
-Keksi viisi kysymystä niille keille heität haasteen
-Haasta vähintään kolme bloggaajaa joilla on koira/koiria

Noniin eli tästä se lähtee!


Jos koirasi olisi ihminen, missä ammatissa hän työskentelisi?

Rico tykkää olla huomion keskipisteenä, kehuttavana ja hän on ehkä hieman diivakin, joten hän saattaisi olla esimerkiksi oopperalaulaja. Rico tykkää esiintyä, kunhan kaikki ihastelevat häntä kunnolla, joten esitysten jälkeen hänellä tosin pitäisi olla takahuone täynnä faneja antamassa lahjoja ja kehumassa hänen upeita suorituksiaan.

Mikä on paras temppu minkä koirasi osaa?

Rico osaa paljokin erilaisia temppuja, mutta suloisin on mun mielestä "sano hau", jolloin hän haukahtaa, mutta tavallaan kuiskaamalla. Joskus niin hiljaakin, etten edes kuule, mutta näen kyllä suun liikkuvan.

 photo DSC_2695_zpsozvfp7t3.jpg

Mikä on koirasi lempiherkku?

Kaikki :D Rico tosiaankin tykkää ruuasta, mutta kinkku taitaa olla se herkuin, koska sitä antaessa meinaa mennä sormetkin mukana.

Paras hetki minkä olet jakanut koirasi kanssa?

En oikein osaa mainita mitään yhtä tiettyä. Yksi sellainen yleisempi, mikä tekee aina iloiseksi on kaikki aamut, jolloin ei ole kiire mihinkään ja Rico köllöttelee sylissä vaikka parikin tuntia ihan tyytyväisenä. Toisaalta, koska Rico on ollut mulla suurimman osan sitä aikaa, kun oon asunut poissa kotoa, ollaan me jaettu koko mun tietynlainen itsenäistymisvaihe elämässä.

 photo DSC_2693_zpspnl4zzpn.jpg

Hauska tilanne koirasi kanssa?

Musta tuntuu, että hauskoja juttuja tapahtuu lähes päivittäin. Viimeaikaisista tulee mieleen Ricon suhtautuminen Mitran Jotain pysyvää -biisiin, jonka tullessa hän alkaa haukahdella ja ulvoakin. En ole varma laulaako hän mukana vai vihaako vaan sitä kappaletta :'D

Bonuskysymys: Koirasi teemabiisi?Noniin! Siinä olivat minun vastaukseni ja tässä tulevatkin sitten mun keksimät kysymykset seuraavaksi haastettaville!

Jos koirasi olisi kuuluisa jostakin, mikä se olisi?
Kivoin muisto, johon koirasi liittyy?
Mikä on koirasi omituisin tapa?
Mikä meemi kuvaisi koiraasi?
Milloin koirasi sai sinut viimeksi nauramaan?
(Ja pidetään vielä Iinan bonuskyssäri) Bonuskysymys: Koirasi teemabiisi?

Haastan tähän seuraavaksi hieman suuremman koiraystävän omistavan Sallan, Ennin, jonka kotona pyörii enemmänkin chihuja sekä Susannan dalmatialaisineen! Toivottavasti vastaatte haasteeseen :)

2 kommenttia:

  1. Eikä miten ihana postaus! <3 Tuntuu siltä että me koiranomisjat ollaan vähän hölmöjä koiriemme kanssa, ainakin välillä :D Mua naurattaa tuo koiran teemabiisi xD Ollaan nimittäin nimetty monia kappaleita mitä radiosta tulee " Tämä on Codan biisi, tässä Cuma laulaa" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo on ne koirat kyllä sellaisia omia persooniaan :D Kiva, että tykkäsit tästä postauksesta!

      Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)