torstai 16. heinäkuuta 2015

Guacamole, jalapeño, Salma Hayek, Ricki Martin

Heippa! Tiistaina oli meidän vuosipäivä, joten juhlittiin sitä vähän skumpalla ja käymällä syömällä Sloppy Joessa. Olin kuullut paljon kehuja kyseisestä paikasta ja ruoka osoittautuikin herkulliseksi. Kannattaa käydä kokeilemassa!

 photo DSC_2640_zpszvykqrnz.jpg photo DSC_2643_zpsmx9ju9dy.jpg

Asupuolella mentiin kohtalaisen kevyellä setillä. Tiistaina oli kivan kesäinen sää, joten liikkeelle pääsi ilman takkeja ja muita. Ilman neuletta en kyllä vilukissana uskalla lähteä liikkeelle edes helteillä, koska eihän sitä tiedä, jos vaikka aurinko meneekin pilveen. Kuitenkin, päälle päätyi joka tapauksessa seuraavaa.

 photo DSC_2644_zpspp5s226d.jpg photo DSC_2652_zpsho498kgk.jpg

hame ja paita: Mango
neule: Karen Millen
balleriinat: H&M
koru: Snö of Sweden

 photo DSC_2657_zpsql7wywtf.jpg

Sain vuosipäivälahjaksi tuon kuvissakin näkyvän rannekorun, johon ihastuin kovasti. Punakultaiset korut iskee muhun tällä hetkellä kovasti! Tykkään itse kyllä koko tästä asusta! Voi kun nyt säilyisi sellaiset ilmat, ettei vaan sataisi koko ajan. En edes kaipaisi helettä, mutta aurinko olisi ihana!

P.S. Ei vitsi toi Salsa Tequila -biisi on nyt soinut mun päässä joku kolme päivää :'D

4 kommenttia:

 1. oi ihania kuvia ja todella kauniin rannekorun olet saanu<3 ja onnea vielä vuosipäivän johdosta!! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo hame on ihanan värinen ja sopii mielestäni sinulle todella hyvin :) Minäkään en hellettä kaipaa, silloin on niin tukalaa olla, mutta aurinko saisi tulla esille. Ja sellainen sopivan lämmin sää olisi myös plussaa, olisi kiva päästä käyttämään kaikkia kesähepeneitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja joo totta, just tollanen ilma olis se paras :)

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)