maanantai 8. kesäkuuta 2015

Suddenly I saw polka dots

Moi! Uusi viikko jälleen ja paluu töihinkin koitti tänään. Onneksi lomapäiviä on silti tulossa taas ensi kuun puolella ja juhannuskin on jo ihan kohta. Kai se on uskottava, että se on kesä nyt. Tänään siltä on tuntunut jopa lämpötilankin puolesta, joten jee sille!

 photo DSC_1711_zps6tgrokf4.jpg photo DSC_1715_zpsidezeqmo.jpg

toppi/farkkupaita/balleriinat: H&M
hame: Forever 21

 photo DSC_1712_zpsnuttcdfs.jpg

Tällä kertaa esittelyssä on parin päivän takainen asu, jonka taustalla näkyy mun lapsuudenkodin ihanat omenapuut. Otin samalla kertaa tosi kivoja kukkakuviakin, mutta kameran muistikortti päätti sopivasti hajota ja kadottaa ne ennen kuin sain ne koneelle saakka. Välillä tekniikka meinaa kyllä hajottaa mut! Asu sen sijaan näyttää olevan varsin hooetäm-painotteinen, mutta onpahan mukana myös matkalta hankittu hamonenkin. Itse ainakin tykkään tästä yhdistelmästä kovasti!

Kivaa maanantain jatkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Tuo hame on tosi ihana, sellainen rento ja tyylikäs! Ihanan kesäiset kuvat <3 Omenapuut on kyllä nyt kauniita ja itsekin vasta kuvailin yhdet asukuvat kukkapaljoudessa :) Onpa ollut huono tuuri kun on muistikortti mennyt rikki, multa ei ole ikinä hajonnut onneksi mikään kamerasta ja kauhulla odotan millon niin käy, koska sitähän on ihan pulassa jos se ei toimi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Joo oon kyllä myös pelännyt tota hajoamista, mutta onneksi kuvia ei sentään kadonnut suurta määrää!

   Poista
 2. Nätti asu! Sulle sopii toi mekko niin hyvin <3

  VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)