lauantai 6. kesäkuuta 2015

Pariisi: Disneyland

Moi! Nyt olis aika seuraavalle satsille matkakuvia. Tällä kertaa kohteena on Disneyland, joka näin vielä aikuisenakin on mun mielestä aivan ihana paikka! Mun lapsuuden haaveammattina olisi ollut olla Belle tuolla paraatissa. Nyt hänet oli kuitenkin poistettu, joten mun täytyy ehkä keksiä itselleni joku uusi urasuunnitelma tulevaisuudelle... Ehkä voisin vaikka pyrkiä Elsaksi ;D Tässä kuitenkin nyt niitä kuvia!

 photo DSC_1325_zps1sy1tdrl.jpg photo DSC_1308_zpsre86ktap.jpg photo DSC_1296_zpskx1x5fsd.jpg photo DSC_1288_zpswso2tzya.jpg photo DSC_1291_zpshzsdid7w.jpg photo DSC_1289_zpsq10mct8d.jpg photo DSC_1285_zpsdbkrtwax.jpg photo DSC_1279_zpshcqdm25p.jpg photo DSC_1277_zps1ldwyokz.jpg

Jos on lapsena rakastanut Disneyn elokuvia, niin eihän tätä paikkaa voi myöskin olla rakastamatta! Jotenkin, koska siellä kaikki on tehty niin viimeisen päälle satumaisen näköiseksi, tulee väkisin sellainen olo kuin olisi itsekin jossain piirrettyssä. Tällä kertaa harmillisesti muutamat laitteet olivat huollossa, koska oltiin sesonkiajan ulkopuolella, mutta eipä sekään paljon haitannut. Kyllä tuolla sai päivän kulumaan varsin äkkiä! Suosittelen kaikille lapsenmielisille Disney-faneille tätä kohdetta ihan ehdottomasti!

4 kommenttia:

 1. Näyttää hienolta, vaikka en koskaan mikään suuri Disney-fani ole ollutkaan :) Ehkä jos joskus aikanaan saan lapsia, vien ne tuonne ;)

  VastaaPoista
 2. Voi että, kylläpä olisi ihana lähteä lapsien kanssa tuonne reissuun! <3 Varmasti nähtävää riittänyt aikuisillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu molemmat vamasti viihtyvät! :))

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)