torstai 25. kesäkuuta 2015

Kiireaamun pelastajat

Tiedättekö sen tunteen kun aamulla heräät, katsot kelloa ja huomaat, että nyt on tullut auttamattomasti nukutuksi pommiin. Tänään mulle kävi juuri niin. Heräsin kello 7.07 ja työt alkoivat 7.30. Matkaan aikaa kuluu hieman yli kymmenen minuuttia, joten muuttuminen nukkuvasta lähtövalmiiksi täytyy tapahtua hyvin äkisti. Tällaisille hetkille mulla on silti onneksi olemassa muutama tuote, joilla tilanteesta voi vielä pelastautua!

 photo DSC_1994_zpswptqhgq5.jpg

Kirkas huulipuna on huonon hius- tai naamapäivän pelastaja numero yksi. Sillä saa heti huolitellun fiiliksen, vaikka tukka olisikin vähän takussa tai silmät vielä ummessa. Ihan pelkiltään se ei ainakaan mulle kuitenkaan riitä vaan vähän valokynää silmien alle ja kerros ripsaria siihen kaveriksi niin sata kertaa pirteämpi look syntyy parissa minuutissa. Sen ehtii, vaikka olisi millainen kiire.

 photo redlips_zpsvvdyjjug.jpg

Ei mun mielestä näytä ollenkaan pahasti siltä, että valmistautumiseen on käytetty alle viisi minuuttia. Ja ai niin, en muuten edes myöhästynyt sieltä töistä tänään (tai okei ehkä kaksi minuuttia, mutteihän sitä vielä lasketa :D)! Mitkä on teidän niksit pommiinnukuttuun aamuun?

2 kommenttia:

 1. Voi kyllä, niin tuttua! Aikaa se alle puoli tuntia valmistautumiseen ja herätyskellon sammuttamisesta unissaan ei ole mitään etäistäkään muistikuvaa. :D Monet kerrat olen varmasti saanut asiakkaat pohtimaan onkohan tuo nukkunut ollenkaan, kun naama on kalpea ja jo valmiiksi suttuinen meikki nopeasti huitaistuna on levinnyt vielä vähän lisää...

  Sama luottotuote käytössä mikä sinullakin, punainen huulipuna! Eikä pelkästään siksi, että käytän muutenkin ihan joka päivä 24/7 säässä kuin säässä. Ellei väsynyttä habitusta saa kokonaan veks niin ainakin ihmisten huomio (toivottavasti!) kiinnittyy enemmän näyttävän väriseen punaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo tollasta se kiireessä niin moneti vaan on :DD Uskon myös tähän huomion kiinnittymiseen muualle, joten sen on pakko toimia!

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)