sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannukset

Heippa! Nyt on juhannusta vietetty ensin perjantaina kavereiden kanssa grillaillessa, saunoessa sekä uidessa ja lauantaina perheen kanssa mökillä. Ai niin ja veneiltiinpä yllättäen vähän katsomaan Dannyn keikkaakin. Onni kyllä, että meille sattui ihan kesän pahaat säätkin vielä. Tämä kolmen päivän loma tuntuu kestäneen pikemminkin viikon!

 photo DSC_1920_zpssiuzckqc.jpg photo DSC_1925_zpsta1yo3ee.jpg photo DSC_1922_zpsmcgfwwee.jpg photo DSC_1921_zps0arzsz4n.jpg photo DSC_1902_zpsezoc9ivx.jpg photo DSC_1891_zpsbk7ari9g.jpg

Oli kyllä todellakin kaikkineen onnistunut juhannus! Kaikki meni varsin mallikkaasti lukuunottamatta sitä, että mun sääret näyttää nyt joltain taistelutantereelta, kun oon sekä kolhinut niitä, että ties mitä ötökät ovat onnistuneet puremaan mua. Mutta mitäs pienistä! Ei tällaset paljon menoa hidasta :D

Miten teidän juhannukset sujuivat?

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja oon vähän kade noista ilmoista :D Olis vaan pitänyt pysyä Turussa, Lopella tuli aika hyvin vettä.. Loistava juhannus mullakin oli kyllä silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no pääasia, että muuten oli sentään kivaa. Tänne suunnille kyllä sattui ihan ihmeen hyvä sää!

   Poista
 2. Täälläkin yksi itikoiden uhri, ei tosiaan kovin hehkeät sääret juhannuksen jäljiltä :D Me oltiin rannikolla (Pohjanmaalla) ja mahtavat kelit oli sielläkin.

  Ihanan kesäisiä ja raikkaita kuvia olet ottanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voihan hyttyset kyllä, kun tuhoaa koko sääret :D

   Poista
 3. Tosi kivoja kuvia olet napsinut! :) Ja sun blogi vaikuttaa tosi hyvältä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tosi ihanaa kuulla, että tykkäät! <3

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)