keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

50 shades of grey (home edition)

Otsikko viittaa tällä kertaa kuitenkin ihan noihin oikeisiin harmaan värin sävyihin, eikä mihinkään sen härömpään :D Ollaan nimittäin hiukan uusittu sisustusta ja tykkään tosi kovasti noista uusituista harmaista sohvatyynyistä. Vanhat olivat kertyneet vuosien varrella vähän mikä mistäkin ja sävytkään eivät kovin kauniisti sointuneet yhteen, joten nyt ilme on kyllä paljon rauhallisempi ja kauniimpi!

 photo DSC_1749_zpsx3cfeytf.jpg photo DSC_1782_zpsnbntz08j.jpg

Hankittiin samalla sitten hiukan vanhaa tyylikkäämpi sohvapöytäkin. Mulla on ollut tähän asti Ikean vanha kunnon Lack-pöytä, joka nyt ei kauneudellaan kuitenkaan aivan hirveästi lumoa. Hyvin silläkin viisi vuotta pärjättiin, mutta onhan toi uusi nyt tietyisti aika paljon tyylikkäämmän näköinen. Kuvassa näkyy vain kulma, mutta kyseessä on siis neliön mallinen Ikean Tofteryd -pöytä. Hetken toi uusi isompi koko kyllä järkytti mua, mutta alan olla sopeutunut. Mutta pakko sanoa, että kyllä näillä päivityksillä koti näyttää taas tyylikkäämmältä!

Kivaa keskiviikkoa kaikille. Toivottavasti ehdin kirjoitella vielä ennen juhannusta, vaikka olenkin ohjelmoinut loppuviikkoni hiukan liiankin täyteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)