lauantai 23. toukokuuta 2015

Värikoodattuja asuja

Huomenta! Sellanen juttu, mikä pukeutumisessa ihastuttaa mua tällä hetkellä ovat asut, jotka koostuu yhden värin eri sävyistä. Kokosinkin siksi mun vaatekaapista tässä yhteen muutamia yhdistelmiä, jotka on rakennettu tiettyjen värien ympärille!

Sininen

Sekä sininen väri, että tuplafarkku iskee muhun nyt kovasti. Siispä tämän värin kohdalla turvauduin tummemman ja vaaleamman denimin yhdistelmään. Ihanan yksinkertaista, mutta samalla kiinnostavaa!

 photo DSC_0799 - Copy_zpswul4eivx.jpg

Pinkki

Pinkissä (tai vaaleanpunaisessa, miten päin vaan vaan) kokonaisuudessa pohjana oli kukkaprintillinen hame, jonka ympärille on valittu yksivärisiä hameen sävyihin sopivia yksityiskohtia. Tästä tuli lähes överi-tyttömäinen, mutta mun mielestä silti ihan aikuisellekin ihmiselle soveltuva kokonaisuus.

 photo DSC_0813 - Copy_zpsf6fhfm7k.jpg

Turkoosi

Tässä kokonaisuudessa lähdin liikeelle kahdesta turkoosin eri sävystä. Vaikka vaatekappaleet ovat malliltaan simppeleitä, eikä löydy printtjä tai muuta, nämä värit tekevät kokonaisuudesta kiinnostavan. Tämä onkin sellainen yhdistelmä, jota en ole aiemmin keksinyt käyttää, mutta kesällä aion ehdottomasti!

 photo DSC_0832_zpsjf5fce5w.jpg

Kulta

Viimeisessä kuvassa on valittuna kullanhohtoista kangasta piristettynä vielä kultasilla yksityiskohdilla. Rusketuksen kanssa nämä sävyt toimii mun mielestä älyttömän hyvin, joten kesää odotellessa tämänkin kohdalla! Kulta ei ennen hirveästi iskenyt muhun missään, mutta viimeaikoina olen yhtäkkiä humannut haalineeni kaikkia kultaisia asusteita kaapit täyteen!

 photo DSC_0826 - Copy_zpsvefuqqgz.jpg

Toteutin kollaasit tällä kertaa tällaisinä, koska halusin mieluummin fiilistellä tätä oman vaatekaappini sisällöllä kuin sellaisilla jutuila, joita en omista ja alkaa vaan tehdä mieli kaikkea uutta :D Tykkäsittekö? Mikä yhdistelmä on teidän suosikkinne?

2 kommenttia:


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)