tiistai 26. toukokuuta 2015

Snapshots

Moikka! Viime päivät on ollut niin täynnä puuhaa, ettei tässä ole ehtinyt muuta kuin juosta paikasta toiseen. Tänään onkin sitten laitettava kaikki jutut vielä ennen matkaa kasaan, koska huomenna suunnataan Pariisiin! Oon kyllä aivan innoissani jo!! Nyt vielä ennen sitä on kuitenkin vuorossa muutamia kännykkäkuvia ja kuulumisia viime päiviltä.

 photo pics_zpsvfay4cmt.jpg

Viikonloppuna tuli syötyä hyvin, ihasteltua kaunista Naantalia ja käytyä yksissä valmistujaisissakin mun lapsuuden kotikulmilla. Ehdittiinpä sitä lisäksi vielä hieman nähdä venemessujenkin tunnelmaa.

 photo pics2_zpsqwh5kzub.jpg

Kuten mua Instagramissa seuraavat ovatkin jo voineet nähdä, olen myös mopoillut! Tänään töiden jälkeen sen sijaan oltiin luontotutkijoina parvekkeella Ricon kanssa katselemassa oudosti käyttäytyvää jänistä meidän pihalla :D Toivottavasti hän selvisi ehjänä pois kaupungista!

Nyt on joka tapauksessa jatkettava pakkaamista. Parit asukuvat on varastossa ja toisista onkin jo näissä kuvissa pientä esimakua. Yritän ehtiä vielä illalla ajastaa niitä ilmestymään tänne matkan aikana! Kuulumisia suoraan Ranskastakin saattaa nettiolosuhteista riippuen tulla, mutta jää nähtäväksi onnistuisiko sellainen... Joka tapauksessa, palataan kun palataan :D

4 kommenttia:


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)