keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Liebster Award

Sain tällaisen kysymyshaasteen Inspire me Sunday -blogissa ja toki vastailen. 11 kysymysta ja 11 haastettavaa bloggaajaa oli tarkoituksena, mutta koska oon todella huono haastamaan muita, ajattelin tyytyä vastaamaan ja jättää muille mahdollisuuden vastata, mikäli innostus iskee :) Tässäpä siis blogaamiseen liittyviä juttuja ja muutama muukin!


1. Mitä ajattelet, kun nyt luet blogisi ensimmäisiä postauksia?

Pakko sanoa, että oon ekojen postausten aikana ollut vielä ihan pikkutyttö, joten hyvä, että asiat ovat muuttuneet niistä ajoista, mutta toisaalta onneksi aloitin bloggauksen silloin. Tästä on muodostunut kyllä rakas harrastus!

2. Oletko joskus loukkaantunut mahdollisista ikävistä sanoista kommenttiboksissa?

En oo saanut kauhean paljon kommentteja, joista loukkaantua, mutta kaikki bloggaajat taitaa joutua välillä kohtaamaan niitä ikävämpiäkin kommentoijia... En kuitenkaan jaksa loukkaantua vieraiden ihmisten mielipiteistä. Sama se, jos joku ei sitten satu tykkäämään.

3. Kuinka paljon aikaa käytät blogiisi päivässä tai vaikkapa viikossa?

Riippuu ihan täysin viikosta. Jos on aikaa, niin kirjoitan mielelläni paljonkin ja jaksan käyttää enemmän aikaa. Toisaalta elämässä on niitä oikeitakin velvollisuuksia, joten kiireviikolla ei välttämättä jää kovin montaa tuntia blogiaikaa...

4. Mitä mieltä puolisosi/läheisesi on bloggaamisesta?

Mun poikaystävä tyykkää onneksi kuvailusta, joten hänellä ei kai hirveästi ole valittamista. Äiti joskus naureskelee, et täytyykö itseään aina kuvailla niin paljon, mutta eipä sekään mua haittaa :D

 photo 20150315_134532_zpsrrnxbxi5.jpg

5. Kuvaile tyyliäsi kymmenen vuoden päästä.

Tää on kyllä aika hankala. Luulen, että jokseenkin samanlainen, mutta ehkä hiukan asiallisempi/aikuismaisempi väkisinkin. Tai sit muutan kaiken ja alan vaiks gootiksi :DD

6. Matalapohjaiset kengät vai korkkarit? Ja miksi?

Aa en osaa sanoa! Riippuu niin paljon asusta ja tilanteesta..

7. Mikä oli viimeisin muotiin liittyvä iso hankintasi?

En ole kyllä tehnyt erityisen isoja hankintoja pitkään aikaan. Isokokoisin muotiin liittyvä hankinta sen sijaan on vaaterekki :D

8. Minkälaista liikuntaa harrastat?

Pakko tunnustaa, että oon aika huono liikkuja ja suurimmaksi osaksi mun urheilut koostuu koiran kanssa lenkkeilystä.

 photo 20150317_131150_zpsjelv6pez.jpg

9. Mihin matkustit edellisen kerran?

Viime kesänä kävin Lontoossa, joka on viimeisin pidempi reissu. Sen jälkeen oon ollut kyllä Tukholmassa.

10. Jos saisit valita elämässäsi jonkin asian (pieni tai iso), jonka tekisit nyt toisin, mikä se olisi?

En tunne tehneeni mitään hirveitä mokia ja oon aika lailla tyytyväinen siihen pisteeseen, missä nyt olen. Ainahan jotain juttuja olisi voinut tehdä paremminkin, mutta toisaalta en usko, että olisin hirveän eri tilanteessa sillonkaan.

11. Seitsemän asiaa, joita toivot tulevaisuudelta?

Toivon tietysti onnea ja terveyttä ja sellaisia perusjuttuja itselle ja läheisille. Lisäksi tietty sitä, että saisin kivan työpaikan opiskeluiden jälkeen ja mahdollisuutta päästä esimerkiksi matkustamaan ja tekemään muita kivoja juttuja.

 photo 20150316_165144_zpsaoihre6k.jpg

Että semmosta. Jos innostuit tekemään tämän niin linkkaa ihmeessä oma postauksesi alle! Kuvituksena tässä on sellaisia epämääräisiä otoksia mun kännykästä viime päiviltä, jotka ei muuten oo päätyneen julkaistaviksi saakka.

Nyt kuitenkin speksiä katsomaan. Palataan pian! :)

2 kommenttia:

  1. "Tai sit muutan kaiken ja alan vaiks gootiksi " AHAHAHA Maria mäkin näkisin sut goottina! :D

    VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)