keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Joskus ei vaan pysty

Mulla on ollut tänään yksi niistä päivistä, kun ei yksinkertaisesti meinaa saada mitään aikaan. Joskus olo on vaan kaikkineen väsynyt ja kurja ja oikein mikään ei vaan huvita. Sosiaalista mediaa ja blogeja seuratessa tuntuu monesti siltä, ettei kenellekään muulle käy näin. Facebookissa tulee heti aamusta vastaan päivittäjät, jotka ovat jo käyneet juoksemassa suunnileen maratonin ennen kuin itse on päässyt edes sängystä ylös. Instagram ja blogit ovat täynnä kauniita ruokia, koteja ja muita kuvia, joissa kaikki on aina nättiä ja aseteltu paikoilleen.

Siitä huolimatta uskon, että jokaiselle meistä käy toisinaan niin, ettei vaan jaksa. Internet tekee helpoksi sen, että muiden elämästä voi rakentua sellainen kuva, jossa kaikki on ruusuista ja koskaan ei aamulla tekis vaan mieli jäädä sänkyyn. Tuskinpa täydellistä ihmistä siti on ja huonon päivän sattuessa on joskus ihan ok vaan maata sohvalla ja katsoa telkkaria.

 photo DSC_9568_zpsm9atuwrt.jpg

Pienellä herkuttelulla ja rentoutumisella huonokin päivä voi kuitenkin muuttua paremmaksi. Itselleen on sallittava sekin, ettei aina vaan ole parhaimmillaan. Huomenna sitten taas paremmalla onnella!

4 kommenttia:

 1. Mullakin on tollasia päiviä, eli älä huoli, et ole ainut. Onneksi usein käy niin, että niiden päivien jälkeen kun ei saa mitään aikaiseksi, tulee niitä päiviä jolloin on ihan super ahkera!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onneksi tollasen laiskottelun jälkeen monesti taas jaksaakin sitten paljon paremmin taas! :)

   Poista
 2. Apua, kirjoitin sulle äsken pitkän kommentin ja olin vahingossa Riikan tilillä kirjautuneena bloggeriin :D Ei siis ole kahta kommenttia Riikalta peräkkäin, toinen oli mun ;)

  Ja jos sitä ei näy, niin piti vaan sanoa, että mulla myös on tuollaisia päiviä! Joskus instan ja blogien selaaminen on oikein itsensä kiduttamista.. Varsinkin nyt, kun omaan elämään ei mahdu muuta kuin työt ja gradu :( Onneksi pian on kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi ei, onneksi sun kommentti vaan tuli perille :D Toi on kyllä niin totta. Joskus ois vaan parempi pysyä pois somesta, ettei näkis, miten paljon enemmän kaikkea kivaa muilla on :DD Kyllä se kesä tosiaan toivottavasti pian tulee!

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)