sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Mäkiviikonloppu

Noniin nyt on selvitty Himokselta kotiin ja kohtalaisen hyvässä voinnissa. Aika moni lihas kylläkin on tällä hetkellä kipeä pitkän lumilautailutauon jälkeen. Mutta oli kyllä siitä huolimatta tosi kivaa päästä pitkästä aikaa rinteeseen! Onni oli, että ilmakin oli pientä lumisadetta lukuunottamatta aikas kiva.

 photo DSC_9128_zpsgqf94trj.jpg photo DSC_9141_zps480otsyl.jpg photo 20150207_155400_zpsgdgov7qa.jpg

Pientä suksienkatoamisepisodia lukuunottamatta reissu meni siis hyvin (ja nekin löytyivät lopulta :D). Onneksi jotain taitoja oli vielä tallella, vaikka viime vuodet onkin tullut vähän huonosti käytyä mäessä. Huomaa kyllä, että lapsuuden jälkeen on tullut kerättyä vähän enemmän tota itsesuojeluvaistoa, kun silloin meni ihan tyytyväisenä. Nyt sen sijaan näkee päässä kaikkia kauhukuvia siitä, mitä voisikaan tapahtua, jos vaikka vahingossa kierii alas.

Nyt vähän lepoa, että toivun tällaisesta urheilumäärästä :D palataan piakkoin!

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi nyt rupes tekemään mieli mäkeen! En ole vielä tänä talvena päässyt ja tekis mieli kyllä varata joku laskettelumatka lappiin (vaikka laskettelemisessa en mikään mestari olekaan :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon ihan perustasoinen laskija, mut kyllä se silti vaan on kivaa päästä! Ei onneksi tarvii olla superlaskettelija, että voi mennä :D

      Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)