torstai 12. helmikuuta 2015

Kesämekkojen aikaa odottamassa

Heti, kun aurinko on vähänkin näkynyt, oon huomannut alkaneeni haaveilla kesämekoista. Katselin nettikauppojen valikoimia läpi ja näyttää sitä, että ensi kesän jutut todellakin iskee muhun. Vastaan tuli vaikka mitä ihania värejä ja tyttömäisiä juttuja. Kaiken harmauden jälkeen toivois jo todellakin, että niiden aika olisi täällä!

 photo mekko4_zpsu8u31ekh.jpg

Kiilto kankaissa ja kunnon kuviointi on niitä juttuja, joita ensi keväänä ja kesänä haluan itsekin käyttää. Kuvassa onkin kaksi mekkoa, jotka kiinnitti kovastikin mun huomion Asoksen valikoimassa. Kukallinen olis ihan täydellinen kesäjuhlissa! Ainakin mun veljen rippijuhlat on tiedossa ja sinne haaveissa on jotakin tuollaista. Toi toinen sen sijaan on arkisempi ja näyttää just siltä, mihin olis ihana pukeutua vaikkapa jonnekin terassille!

Kun nyt vaan tulis vielä riittävän lämmintä ja pian!! Kaipaako muutkin jo hiukan kevyempää pukeutumista?

4 kommenttia:

 1. No todellakin kaipaa! Tänä vuonna tuntuu että odotan kesää enemmän kuin koskaan aiemmin. Syksy oli niin pitkä ja pimeä, ettei tässä oikein osaa nauttia enää talvestakaan. Lumet sais sulaa jo, ei haittais yhtään!

  Ja samaa mieltä, ihan nappivalinta terassille tuo oikeanpuoleinen mekko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän sama. Kyllä kesällä yleensä kaikki tuntuu kivammalta, kun on valoisaa ja jaksaa olla pirteämpänä :)

   Poista
 2. Jotenkin tosi kiva tuo vasemman puoleinen, vaikkei tuollainen varmaan ihan ensimmäiseksi tulisi mieleen! :) ensi kesäksi voisi kyllä jonkun kunnon kukkamekon hankkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se niin on, että jokainen nainen taitaa tarvita kukkamekon! :D

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)