perjantai 6. helmikuuta 2015

Energistä perjantaita!

Tervetuloa viikonloppu! Tänään on ollut aivan ihana päivä ja oonkin auringon piristämänä ollut supervirkeä ja saanut kaikki velvollisuudet jo hoidettua. Ehdinpä tänään pitkästä aikaa lukea rauhassa lehdet aamulla ja kävin jo kaverin kanssa lenkkeilemässäkin. Voi vitsi kun kaikki aamut vois olla tällaisia!

 photo DSC_9122_zpsawcbaq3a.jpg photo 20150206_121402_zps1lnorsdq.jpg

Ja samaan pakettiin vielä hiukan ruoka-asiaa. Jaksamisen kanssa voi olla nimittäin tekemistä myös sillä, että viime aikoina on tullut syötyä aikas hyviä ja terveellisiä settejä. Ihan kärkeen pääsee kuvan tofu&jokirapu -cesarsalaatti. Oon oppinut viime aikoina syömään entistä paremmin myös tällasia kasvisvaihtoehtoja ja erityisesti tofu kyllä maistuu nykyään oikeinkin hyvältä näin salaatin joukossa. Kannattaa kokeilla!

 photo DSC_9083_zpsl0vmq7rf.jpg photo DSC_9093_zpsr9asea2e.jpg

Nyt kuitenkin täytyy vielä vähän pakkailla, sillä tän viikonlopun suuntana on Himos ja laskettelurinteet pitkästä aikaa! Lauta on jo pakattuna ja oon aika into piukassa, joskin pelottaa, että saan jonkun paikan itessäni poikki vielä. Aikuisuudessa pahinta on se, että alkaa paremmin tiedostaa kaikki riskit. Lapsena sitä vaan paineli kaikissa metsähyppyreissä sen enempää miettimättä :D Mutta eiköhän varovaisuudella tästäkin selvitä.

Kivaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)