maanantai 19. tammikuuta 2015

Terveiset Helsingistä

Noniin, viimein takaisin koneen ääressä! Helsinki-viikonloppu sujui kivasti. Ohjelma siis koostui Svenska Teaternin Mamma Miasta, syömisestä ja pikkuisen ehkä shoppailustakin. Mamma Mia oli kyllä varsin viihdyttävä. Tää oli nyt kolmas mun näkemä versio Lontoon teatterin joskus 2000-luvun alkupuolella ja muutaman vuoden takaisen elokuvan jälkeen, joten on pakko sanoa, ettei se ihan niiden tasolle päässyt. Toisaalta on vaikea kilpailla sellaisia vastaan, joissa aika lailla kaikki on osunut ihan nappiin. Eipä silti ollut todellakaan huono tämäkään!

 photo helsinki_zps5bed94f4.jpg

Kokeilin matkalla myös tätä seuraavassa kuvassa näkyvää kiharrinhommaa. Mainosten perusteella en oo tosta kyseisestä laitteesta erityisemmin vakuuttunut, mutta äiti oli hankkinut sellaisen, joten pakkohan sitä oli kokeilla! Täytyy nyt kuitenkin kokeilun jälkeen muuttaa mieltäni, sillä tää kone teki tosi siistejä ja kauniita kiharoita jopa mun pörröpäähän!

 photo PICT_20150117_182308_zps88ceb0f9.jpg photo kiharat_zps4643b347.jpg

Onnistunut reissu kaikkineen. Löysin matkalla Monkista myös ihan täydisen hameen, joka pääsee käyttöön ja sen myötä asukuviinkin sitten, kun ilmat taas hiukan lämpenevät. Ja teinpä myös yhden superhalvan alelöydönkin, joka sen sijaan jäi odottamaan ensi kesää. Sinänsä harmi, etten pääse vielä käyttämää mun uutukaisia, mutta onpahan jotain kivaa odotettavaksi!

2 kommenttia:


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)