perjantai 30. tammikuuta 2015

Mun arkimeikki

Moi! Tänään ajattelin kirjoittaa hiukan juttua mun arkimeikistä. Tässä versiossa on vähän enemmän tuotteita kuin aikaisina kiireaamuina, mutta tällaisia settejä tulee tehtyä silloin, kun ei ole niin hirveä hoppu mihinkään.

Elikkä ensimmäisenä pohjatuotteet. Käytän aina valokynää silmien alla ja niissä kohdissa, jotka näyttää muuten kaipaavan pientä parannusta. Sillon, kun iho näyttää väsyneeltä tai jotenkin kurjalta, käytän myös CC-voidetta. Toi Biothermin on muuten aivan ihana!

 photo DSC_8918_zpsu2jejhlm.jpg

Silmämaikissä mun lempparituotteet on tämä Diorin paletti, joskin se alkaa olla jo uusimistarpeessa, sekä Orifamen nestemäinen rajaus. Tottakai siitä on nyt lopetettu tekemästä harmaata sävyä, joka oli ihan mun lemppari. Aina ei haluais ihan mustaa, mutta minkäs teet. Ehkä vielä löydän vastaavan tuotteen tilalle...

 photo DSC_8925_zps3tynycls.jpg

Ja viimeisimpänä ripsi- ja kulmahommat. Mun ehdoton luottoripsari on ollut jo vuosia toi Sensain tuote. Ihan loistava kaikkineen, kun ei tarvitse ikinä huolehtia siitä, onko se levinnyt ympäriinsä. Kulmiin käytän tuota Lumenen geeliä, että ne pysyis jokseenkin paikoillaan ja toisinaan lisään myös kulmakynää, jos haluan enemmän volyymiä.

 photo DSC_8929_zps6lrktkrz.jpg

Eli siinäpä se ja seuraavaksi lopputulos!

 photo DSC_8948_zpssctckt93.jpg photo DSC_8966_zps1vjrwavf.jpg

Kaikkien näiden sutiminen naamaan vie multa noin 10 minuttia, mutta usein jätän luomivärin ja rajauksen väliin tai käytän jotain kynää, jolla tarkkuus ei oo niin must ja saa sutaistua rajat ihan hetkessä - silloin meikkauksesta selviää parilla minuutilla.

Että siinäpä pitkästä aikaa meikkijuttuja. Tykkäsin mun meikkaajaopiskeluista ja kyllä mua nykyisin aika paljon harmittaa, ettei oo juurikaan ollut mahdollisuutta tehdä sellaisia hommia... Siksi oonkin suunnitellut, että voisin toteuttaa tässä lähiaikoina jotain pientä meikkitutoriaalipostausta. Pääsisin sitten vähän leikkimään silläkin "ammatillani" :D Tykkäisittekö sellasesta?

6 kommenttia:

 1. Ihanan luonnollinen meikki :) Täytyyki käydä tutustumassa tuohon biotermin bb voiteeseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan loistava. Suosittelen kokeilua!

   Poista
 2. Tykkään sun meikistä:) Just täydellinen arkimeikki:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)