keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Lempiruokaa

Sushi on mun ehdottomia lemppariruokia, mutta ainakin vielä se on Turussa ravintoloissa sen verran kallista, ettei ihan hirveän usein viitsi käydä syömässä. Ollaan kuitenkin alettu aina välillä tehdä itse sushia kotona ja nyt jokusten kokeilukertojen jälkeen on löydetty jo sen verran rutiinia, että tää ruoka valmistuu aika lailla samassa ajassa kuin mikä vaan muukin perusateria.

 photo DSC_8797_zps8449bf0c.jpg photo DSC_8799_zps24264d6d.jpg

Tää taitaa olla yksi niitä ruokalajeja, joita alkaa tehdä mieli sitä enemmän, mitä useammin sitä on syönyt. Muutamia vuosia sitten mulle riitti hyvin muutama pala, mutta nyt voisin vetää vaikka kuinka paljon :D Ja itse tekemällä saa juuri ne täytteet mistä eniten tykkää. Eikä makukaan mitenkään jää ravintoloita huonommaksi! Nam.

8 kommenttia:

 1. Mä en ole syönyt pitkään aikaan sushia, mutta nyt alkoi kamalasti tehdä mieli ;)

  VastaaPoista
 2. Oij kotitekoinen sushi on todella herkkua! Ja voi mikä söpöliini tuo chihu, voi kun se muistuttaa kovasti meidän perheen chihua:) ♥ On muuten kiinnostava blogi sulla, sait uuden lukijan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! :) On noi chihut vaan sellasia vauvoja :D

   Poista
 3. Minun pitäis vielä saada enemmän maistelukertoja jotta nämä herkut alkaisi maistua! Tämä on ilmeisesti juuri sellainen ruoka mihin vaatii makunystyröiden vähän tottua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin se kyllä taitaa vähän olla. Totuttelu kyllä taitaa kannattaa, kun nykyisin on sellasta herkkua! :)

   Poista
 4. Kiitos, kun linkkasit blogisi :) Ryhdyn ehdottomasti seurailemaan! Mä en oo koskaan maistanut sushia.. se jakaa ihan hirveesti mielipiteitä ja siks en oo varmaan uskaltanukaan maistaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että tykkäsit ja tervetuloa seurailemaan :) Joo se taitaa kyllä olla vähän sellainen ruoka, mut kannattaa joskus kokeilla vaikka ihan muutama pala vaan alkuun! :)

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)