sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Kevätpukeutumisen fiilistelyä

Oon aika usein seuraavan vuodenajan inspiraatioksi rakennellut jonkinlaisia kollaaseja siitä, millaisia vaatteita haluaisin seuraavaksi käyttää. Eipä ole tämäkään kerta poikkeus, sillä nyt on vähän vuorossa fiilistelyä siitä, mitä tulevana keväänä olis kiva pistää päälle! Vaikka nyt vielä talvista onkin, ei se kevät lopulta niin kauhean kaukana onneksi ole :)

Ensimmäinen haaveasuni koostuu tyttömäisyydestä ja samalla kuitenkin riittävästä rentoudesta. Kaipaan jo kirkkaita värejä - niitä kun ei talvivaatteissa kuitenkaan niin paljon ole... Ja olis jo ihanaa pian päästä käyttämään vähän ohuempaa ulkovaatetta kuin toppatakkia. Ton tyyppinen valkoinen takki olis aivan ihana!

Think Pink

Toisessa asussa sen sijaan on hiukan tummempiakin sävyjä. Tollaset pitkät neuletakit iskee muhun nyt tosi kovasti. Kuten myös reput! Tollanen Korssin reppu olis kyllä niin upea, jos vaan olis varaa hankkia :D Mutta ehkä samanhenkinen löytyisi jostain hiukan sopuisampaan hintaankin vielä. Myös nude-sävyiset huulipunat on nyt alkanut kiehtoa mua, vaikken oo aiemmin sellaisita vielä innostunut.

Spring Fever

Että sellaisia vaihtoehtoja tällä kertaa. Vaikka on mukavaa, että on lunta ja haluan vielä laskettelemaan ja kaikkea, on tää pukeutumishomma hiukan lämpimämmällä niin paljon kivampaa! Mitäs te tykkäätte? Iskikö kumpikaan asu?

4 kommenttia:

  1. Onpa kauniita asuja molemmat :) Ylemmän voisin kuvitella itseni yllä.

    ♥:lla http://sanssu-justthewayyouare.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Wou iskee kyllä! Kevät ja kesä hurry up! ♥

    http://viiskyttieta.blogspot.fi/

    VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)