torstai 25. joulukuuta 2014

Wonderful Christmas Time

Huhhuh mitä syömistä nämä viimepäivät onkaan ollut. Kuviakin on otettu vaikka mistä, mutta ajattelin purkaa tätä kokoelmaa nyt aivan ensimmäiseksi tänään mummolan pihalla napatuilla asukuvilla. Nämä on mun suosikkikuvat sekä asukin pitkään aikaan. Ja ihana lumi!

 photo DSC_8691_zps6713926a.jpg photo DSC_8688_zpscfecf768.jpg photo DSC_8686_zpsc0ce4dcc.jpg

mekko: Monki
neule: Gant
kello: Daniel Wellington
kengät: Tamaris

Sain asussa näkyvän kellon mun poikaystävältä joululahjaksi ja oonkin haaveillut siitä jo pitkään! Ja taisipa pukki tuoda vähän muutakin kuvassa näkyvää ja heti tuntuu niin uudistuneelta! Sain tänä vuonna niin täydellisen ihania lahjoja kaikkineen, että esittelen niitä vielä myöhemmin ihan omassa postauksessaan. Nyt kuitenkin tämän päivän menojen väsyttämänä nukkumaan päin. Palataan!!

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo kello! Itse hankin ensimmäisen oikean rannekellon sitten ala-asteaikojen tuossa kesällä, ja se on kyllä paitsi kätevä, myös todella kiva asuste. Tuo on kyllä monikäyttöinen ja aivan ihanan värinen tuo hihna! *minullemyös* :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo samaa mieltä! Mulla on kelloja, mutta olin jo vähän kyllästynyt moniin vanhoista. Nyt uutta ihanaa tulee taas käytettyä!

      Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)