keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Jos oma nimi unohtuu, on apu lähellä

Nimikirjaimia on jo ala-asteelta asti näkynyt kaulakoruissa ja muissa vastaavissa asusteissa ja aikuisillekin ihmisille ainakin Louis Vuittonin laukut ovat tarjonneet nimikointimahdollisuuden. Nyt on kuitenkin uusi nimikirjainjuttu, johon ainakin itse oon törmännyt tässä viimeisen kuukauden aikana niin monesti, että nyt on jo kommentoitava asiaa. Kyseessähän on siis Burberryn viitta, johon voi nimikirjaimensa painattaa.

 photo viitta3_zps10c1ccaa.jpg

Kuten merkistä voi arvata, tää ei oo ihan halvin vaatekappale, vaan nimikirjaimelliselle viitalle hintaa kertyy lähemmäs kaksi tonnia. Ei siis senkään takia ehkä tulis ihan heti hankittua :D Kuitenkin en oo ihan varma, haluaisinko kulkea jättikokoisilla nimikirjaimillani koristeltuna, vaikka tän vaatteen pystyisinkin ostamaan...

 photo viitta4_zpsb73e34bf.jpg photo viitta_zpsc7421406.jpg

Kaikkineen siis. Mun mielestä tää viitta on hieno, mutta en varsinaisesti tiedä parantaako noi nimikirjaimet sitä millään tavalla. Ilman niitä iskis ehkä ainakin muhun enemmän. Mites muut ajattelee? Haluaisitteko käyttää tällasia nimikoituja juttuja?

Kuvat: täältä ja täältä

2 kommenttia:

  1. Hmm, mä en myöskään osaa sanoa, parantaako nimikirjaimet mitenkään lopputulosta... Itsekin jättäisin ne ehkä mieluummin pois... Muuten kyllä tykästyin! :)

    VastaaPoista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)