lauantai 11. lokakuuta 2014

Mistä täydellinen neule?

Heti, kun säät on taas kylmenneet, oon kaivanut esiin mun neulevarastoja. Kuitenkin (niinkun joka syksy) tänäkin vuonna on tullut vastaan sama ongelma, että puolet viime talvena käytetystä on jo jotenkin venyneitä tai nukkaantuneita! Jos joku asia häiritsee mua suunnattomasti pukeutumisessa, niin se on kyllä kulahtaneet vaatteet!

Neuleita


Nyt on taas siis se aika, kun pitäis yrittää metsästää sellainen siisti ja kestävä neule tai muu mahdollisimman lämmin paita, jolla selviäis talven yli. Ja sitten sen pitäs tietty olla nättikin. Ja sopia kaiken kanssa. Ja ja ja... :D Keräsin tähän kollaasiin muutaman ihanan ja potentiaalisen yksilön! Ehkä tämä vuosi on siis se, jona lopulta onnistun löytämään sen oikean!

4 kommenttia:

 1. Mulla aina kans sama ongelma! Jotenkin noi neuleet kärsii eniten käytössä ja syksyn/talven jälkeen ne on mennyttä:( mut kivan näköisiä noi mitä oot kerännyt kollaasiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mut on kyllä tosi ärsyttävää kun kestävän neuleen löytäminen on niin hirveän hankalaa...

   Poista
 2. Mullakin on tämä sama ongelma, mutta myös se "ongelma" etten halua tällä hetkellä ostaa mitään vaatteita uutena :D Täytyy siis toivoa että täydellinen neule tulee vastaan edullisesti ja etenkin hyvässä kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no sit on varmasti vielä entistäkin hankalampi tilanne :D

   Poista


Kommenttisi piristää päivääni, kiitos siitä :)